Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
EDM electronics:
Манипулация на общественото мнение има и от запада и от изтока. Но не на всеки човек се отдава да бъде манипулиран. Когато си запознат, когато си в час с нещата, няма как да ти манипулират мнението.
По нашите телевизии страшно много манипулират мнението и насаждат русофобия, която е безсмислена, защото рано или късно ще възстановят нормалните отношения с руснаците. И поне в провинцията имам наблюдения, над 70% от хората не са им променили общественото мнение, успяха да преформатират едва на 25-30%.
Говорят, че Русия била агресивна, а не руснаците струпаха ракетни установки но американските граници и придвижват военната инфраструктура натам, а тъкмо обратното. Е как да те манипулират сега при тия факти? И въпреки това има такива, например Радико и tobo1, че тях дори още ги преследват комунистите, добре че тебе поне те не те преследват поне засега ;). Ето, ето го примера за манипулиране на мнението.
Не е важно дали ще има доказателства, когато кажат, че сестра ти е курва или че Путин трови с Новичок, иди доказвай после, че нямаш сестра, Радико и tobo1 вече са запомнили, че тя е курва. :D
Ето така работи западната пропагандна машина. Агресивна била Русия, че си върнала територия, която си е руска, а САЩ като правят войни по цял свят, като са се провъзгласили за върховни съдии и жандарми, без резолюция на ООН си нападат и разчленяват и унищожават цали държави. Имало химически оръжие в Ирак, но се оказа, че нямало. Милошевич бил диктатор, но съда го оправда и те го обесиха в затвора. Разчлениха Югославия жива, още не беше труп. после бомби с уран, викаш нямало там уран, сякаш си ги инспектирал. Ами имало е, питай на нашата западна граница хората какво ставаше по онова време. Урана го хвърлят за да заразяват от рак и да се мре.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 24, 2022, 11:20:14 am ---...По нашите телевизии страшно много манипулират мнението и насаждат русофобия, която е безсмислена, защото рано или късно ще възстановят нормалните отношения с руснаците. И поне в провинцията имам наблюдения, над 70% от хората не са им променили общественото мнение, успяха да преформатират едва на 25-30%.
--- Край на цитат ---
Няма да можем да си докажем един на друг твърденията, но все пак ще ти кажа - тия 70% не че обичат руснаците... на огромната част просто им е все едно. Една немалка част от тях пък все още жалеят по бай Тошовото време и искат то да се върне. Те нямат бизнес с чужбина, те нямат пари да отидат на почивка в чужбина и им е абсолютно все едно дали имаме визи с ЕС или нямаме, дали има мито за внос на чисто нова кола или не. Но на мен не ми е все едно. И на огромна част от активното население не й е все едно.
Резултатите се виждат на изборите. Огромна част гласуват по инерция за БеКаПе-то и ДеПеСе-то въпреки че на практика тези партии нищо не им носят. Защо не подкрепят партиите на явните русофили? Такива партии събират по един файтон хора... Ми щото преди 89-та не ни караха да гласуваме за КПСС, и хората нямат изграден тоя инстинкт. Гласувахме за БКП-то, и така си гласуваме вече половин век...
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 24, 2022, 11:20:14 am ---Говорят, че Русия била агресивна, а не руснаците струпаха ракетни установки но американските граници и придвижват военната инфраструктура натам, а тъкмо обратното.
--- Край на цитат ---
Русия трябва да приеме, че съседите й не са й колонии и могат да правят каквото си искат. Разбирам напъна й да разкара всякакви оръжия поне на 100 км от границите си, но това са суверенни държави. Ние живяхме с Гърция и Турция като "идеологически протовници" и не сме поставяли искания Турция да разкара всичките си оръжия отвъд Босфора, нали? Аз поне изкарах една година в Момчилград войник и знам за какво сме се готвили, и какви укрепления сме имали само на метри от браздата с Гърция. Време е и Русия да приеме тези реалии.
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 24, 2022, 11:20:14 am ---... Агресивна била Русия, че си върнала територия, която си е руска...
--- Край на цитат ---
А ние какви ще сме ако си върнем Добруджа до Дунава, или си приберем Кавала? За макетата да не говорим, че са барутлии... Те тия територии са си български, що се мотаме?
Нали се сещаш че по тая логика трябва да стигаме някъде почти до Виена? :)
GMG:
Осъзнайте се братлета!
Вие (ние) сме една пуканка от един сушав мамул... Защо?
Патамущо дедите ни са направили грешка която чак сега се осъзнава, а именно разделянето на територии и богатства поради женски масрафи, погледнато във Времето.
Оня ден бях в едно гръцко село, там старците казват - "всички на Балканите сме аделфос (братя)", Хановете българските така решили - да стане интересно... :)
Ако си припомним русите и др. народи от къде имат информация за потеклото си, ще ни стане поне малко ясно. ;)
Историята и артефактите говорят повече от сегашните политици.
Бъдете себе си!
VITAN:
Китай ще бие с ядрени оръжия САЩ, ако они попречат с оръжие присъединяването на Тайван!
Ядрена война!! Обява по държавната китайска телевизия.
Не сте чули? Е то от тая страна на Желязната завеса какво, освен пропаганда да чуете...
https://www.youtube.com/v/jYJ9TRXN_0Q
plcsoft:
Истината такава каквато е! - https://fakti.bg/mnenia/647287-savetskata-okupacia-prez-1944-47-g-i-fatalnite-posledici-ot-nea-za-balgaria
За съжаление! Това ни чака при нова руска окупация! А сигурно и много по-лошо! Като гледах видеата на хората, за това как действаха в Казахстан, руските миротворци!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия