Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (150/322) > >>

EDM electronics:
Радико, личи си, че си багерист и затова не ти се отдава мисленето.

Наполеон и Хитлер са искали да "променят" руската идеология. Руско-Турските войни са се водели за "идеологии".  :D

Когато става въпрос за война Русия-Украйна, то става въпрос за прокси война Русия-САЩ. Украйна е несъответстваща военна сила на най-голямата военна сила в света - Русия. Въпрос на 2-3 дена десант и Украйна ще е отново в състава на СССР.  :)

Ти хал, хал хабер си нямаш от геополитика, и не само.  :)
Ти дори не изгледа интервюто, което е повече от 20 мин, а веднага на 2-рата минута след моя пост, като папагал даде един много глупав отговор, сама и само да си в играта.  :) Учудваш ме с глупавите си отговори. Впрочем никак не ме учудваш.  :D

И войните винаги са били за територия или колонизация - източник на роби и суровини. Най-скъпото нещо е земята, не технологиите, не парите. Боли го чепа англосакса, че някъде по света имало диктатура или канибализъм.

А САЩ воюват за хегемония /знаеш ли смисъла на думичката хегемония?/, мечтата на всяка империя.

Радико:
 Боже господи. Хитлер въобще не му е дремело за руската идеология която между другото е била едно към едно с неговата. Хитлер е ционист или поне слуга на ционистите. Тази война започва със единствената цел да бъдат принудени еврейте от европа които не са искали да се върнат в земите си и да възродят Израел. Целта е изпълнена. Много еврей тръгнали да бягат към америка са загинали. Нито един тръгнал към днешен Израел не е загинал.

EDM electronics:
Боже Господи /за неграмотници "Господи" се пише с главна буква/, как се самосезирам само, когато някой започне да говори големи глупости.

Откъде ги четеш тия глупости за причините Хитлер да нападне Русия, че били евреите?
Всички искат руските суровини, Хитлер също - това е.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Януари 15, 2022, 10:41:00 pm ---Нито един тръгнал към днешен Израел не е загинал.
--- Край на цитат ---
Верно?!
А англичаните и те ли тъй мислят?

Ка си толкоо разбирател (шваба сущий), да ме светнеш на един казус:

Немец и 2 сириеца съвсем наскоро се сбиват. Амуджите вадят калъчките и порват немеца. Он по чудо оживява!! След 2 часа по настояване на Прокуратурата тия 2-ма сириеца ги.... ги....
пускат поживо по здраво.

А с'я да ме светнеш как, защо, кому и колко. Че не ми стига акъля!

tobo1:
ЕДМ, абе тази снимка на Кадафито е хубава ама е деформирана (сплескана странично).
Вземи сложи севернокорейския шопар (да компенсираш деформациите).

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия