Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (146/322) > >>

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 10, 2022, 02:44:28 pm ---plcsoft , виждам, че работата взе да става сериозна, а аз магарето си в калта не оставям.

Обоснови се, кое те кара да ме наричаш "палач", "тъп", "прост" и "надупен цървул", че и да чакам още цветущи епитети?

Нищо не съм споменавал за турците, че те са ни виновни, не съм те обиждал, твоята работа гузен негонен бяга. Турчин не съм споменавал в постовете си.

Имай предвид, че тези епитети казани пред мен, чупя уста с глава на момента. Използваш, че не си пред мен, за да обиждаш, иначе дали щеше де си го позволиш?

Не ме обиждаш за първи път и аз все премълчавам, но този път ще взема мерки.

Правя ти последно предупреждение за поведението ти, или си дръж нервите, или поне във форума ще бъдеш изключен завинаги.

--- Край на цитат ---

Да бе, май по-прекалих! 
Целта не беше да обидя, но явно така се получи, в бързината! Сега като прочетох.......
Извинявам се!

EDM electronics:

--- Цитат на: plcsoft в Януари 10, 2022, 09:01:17 pm ---Да бе, май по-прекалих! 
Целта не беше да обидя, но явно така се получи, в бързината! Сега като прочетох.......
Извинявам се!

--- Край на цитат ---

Извинението е мъжка постъпка, приемам го. Признавам, че не очаквах от теб да се извиниш, това ме изненада приятно. Малко хора биха си пречупили езика за това.

Вече забравих всичко...  :)

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 10, 2022, 09:10:19 pm ---Извинението е мъжка постъпка, приемам го. Признавам, че не очаквах от теб да се извиниш, това ме изненада приятно. Малко хора биха си пречупили езика за това.

Вече забравих всичко...  :)

--- Край на цитат ---

+1

plcsoft:
Доста близо е до истината проф.Евгений Дайнов!
https://fakti.bg/mnenia/643565-darjava-koato-jivee-ot-plachkosvane-shto-za-strana-e-rusia

VITAN:

--- Цитат на: plcsoft в Януари 11, 2022, 02:54:15 pm ---Доста близо е до истината проф.Евгений Дайнов!
https://fakti.bg/mnenia/643565-darjava-koato-jivee-ot-plachkosvane-shto-za-strana-e-rusia
--- Край на цитат ---
Сороспията вика, че Русия е месомелачка. Ти да видиш:

Ако славяните се обединят, то за турци и англосакси ще дойдат интересни времена!
Знае сороспията срещу какво да вие на умряло...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия