Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
VITAN:
Така е, редовните военни части на няколко държави също са наемници. Ходят на работа и получават заплата.
Омръзна ми с Хулио само да ме разконспирирате.
Ай един път се направете, че ми вярвате 8)
https://www.youtube.com/v/wNqfEMtc4Mg
Русские не yмиpaют! Они отправляются в aд на перегруппировку...
juliang:
Витане, кат пусна видеото в ютуб, в горния ляв край ми излиза "Включва платена популяризация". Да плащаш на Ютуб за да ти пробутва видеото по-напред в предлаганите... на теб говори ли ти нещо? Кой ли плаща сметката за такава пропаганда?
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Януари 09, 2022, 06:38:52 pm --- Кой ли плаща сметката за такава пропаганда?
--- Край на цитат ---
Би трябвало да си зададеш първо въпроса, кой плаща на нашите централни телевизии да провеждат русофобска и про американска пропаганда, остави го тоя Ю-Туб.
Как работи колониалното правителство:
Развикаха се американците, българите да спират Южен поток.
Дойде на крака Джон Маккейн и тогавашното правителство на най-големите колониални подлоги, веднага спряха потока заради не нашия интерес, а този на господаря ни.
Умря Маккеин и на следващата година първо премиера, после и президента отидоха на крака в Москва, да се молят, Путни да се смили и да продължи Южен поток.
Начи, първо викат ние спираме, после викат, моля ти се пуснете го.
Това ли е демокрацията, това ли е свободата и суверенитета?
Беше диктатура, сега какво е?
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 09, 2022, 07:10:50 pm ---Умря Маккеин и на следващата година първо премиера, после и президента отидоха на крака в Москва, да се молят, Путни да се смили и да продължи Южен поток.
--- Край на цитат ---
Тоест от американска колония станахме руска? Или американците вече не ни контролират, щом са ни позволили да се договаряме с Москва?
И като сме толкова настъпани от американците - защо интерконектора с Гърция не е готов? Оттам щяхме да получаваме втечнен газ от САЩ. Защо американците не ни го построиха, или поне не натиснаха да се построи? Защо ни разрешават да се връзваме към Турски поток, защо ни разрешават да транзитираме омразната руска газ по нашата колониална територия?
Нещо не разбирам логиката - и твоята, и на колониалния ни владетел :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Януари 09, 2022, 07:43:34 pm ---Нещо не разбирам логиката - и твоята, и на колониалния ни владетел
--- Край на цитат ---
Е така е с бот-овете. Те трябва да го играят мюрета, не да разбират.
Но за шистовата газ ще се смиля и ще те светна:
https://www.youtube.com/v/QZTeSQkKHPk
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия