Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
Радико:
Със този Казахстан само аз ли имам "дежавю" или има и други като мен?
VITAN:
Никак не е дежавю! Мога да те зарина с видеа на хора, които доказват паралели (и меридиани), но някой истината (понеже звучи основно на руски) без вазелин не могат я доближи до себе си.
Жокерче: В Казахстан има много нефт, газ, уран (41% от световният добив), граница с Русия (най-голямата сухопътна в света, чат-пат охраняема), граница с Китай.
За кого ли това е манна небесна?!
Радико:
Така де така де така беше и предишният път. Които завърши "за руснаците" след 10 г. Война и десетки хиляди жертви десетина години по късно. А за другите приключи съвсем наскоро със малко по малко жертви, но със същото поражение. И сега ми се струва, че нещата ще се развият по същият сценарии но за по кратко време.
VITAN:
Много витиевато се изразяваш. От думите ти могат да се извадят няколко сценария.
Само да кажа, че това отива вече към приключване.
Когато се впрегнат няколко държави (от ОДКБ), 20 000 въоръжени наемници, дори с боен опит,
дори с перфектно командване от 1 център - никакъв шанс...
Радико:
А защо си мислиш, че от другата страна няма също наемници???
И в съседен Авганистан Руснаците побеждаваха, побеждаваха, и така 10 години. И накрая се оказа, че нищо не са победили. Същото стана и с Американците. Те май повече от 10 години "побеждаваха"
Нищо де то леко полека ще се види истината.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия