Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
Аtos:
Ааааа, дай да се разберем - ако ти се чувстваш догонващ - аз се чувствам догонван!
Защото няма, просто няма, среден американец нито с моята обща култура, нито с уменията ми по всичко!
Това, че ти би се комплексирал в присъствието на американец, не важи за мен, разбираш ли?
Радико:
--- Цитат на: Аtos в Юни 07, 2021, 06:14:44 pm ---Ааааа, дай да се разберем - ако ти се чувстваш догонващ - аз се чувствам догонван!
Защото няма, просто няма, среден американец нито с моята обща култура, нито с уменията ми по всичко!
Това, че ти би се комплексирал в присъствието на американец, не важи за мен, разбираш ли?
--- Край на цитат ---
Ти, аз и останалите със нашата "широка обща култура" какво бихме представили насреща срещу:
Ейпъл, Уиндоус, Андроид, Гугъл, а да не се впускам в изброяване.
Аtos:
--- Цитат на: Радико в Юни 07, 2021, 06:24:48 pm ---
Ейпъл, Уиндоус, Андроид, Гугъл, а да не се впускам в изброяване.
--- Край на цитат ---
Това средни американци ли са? Не ги познавам?
Нямаш лично и национално самочувствие? Да, че някоя "нация" се е въздигнала финансово върху милиони трупове и ограбването на ресурси, съвсем не я прави "догоняема" в моите очи, разбираш ли?
В морално отношение не могат да ни се намажат на малкия пръст...или по обща култура...
Та...повечето от американците смятат, че Европа е държава, бе...
Все едно ти да завиждаш на някоя мутра, забогатяла от рекет и тя да ти е пример за догонване? Абсурд (за мен поне)!
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 07, 2021, 05:26:36 pm ---...Имам един познат германец, женен за моя съученичка, той ми каза: EDM elektronics, аз никога няма да имам собствено жилище. Погледнато от страна на притежаваното имущество, германеца е кръгъл бедняк спрямо мен. В САЩ нещата са още по-зле.
--- Край на цитат ---
Колежката, с която работихме 20 години в една стая, прати дъщеря си в Германия. Направо я натири - първо да учи, после като завърши и каза да не се връща. Завърши специалност "Пречистване на отпадни води".
Та това девойче поработи 3-4 години в Уестингхаус, после се премести в BASF. Преди 3-4 години взе 250 000 евро заем (и й го дадоха без проблеми) и си купи къща 300 квадрата с декар място.Омъжи се за някакъв германски мухльо, който се интересува единствено от волейбол, и си мисли че някога ще стане голям волейболист, но на практика в момента тя го издържа.
Не знам с какъв германец си говорил, ма явно той не е представителна извадка...
Радико:
Когато млади американски момчета с будни умове започнат да напират към страни със "нашата" система защото там имат шанс да се реализират по лесно ще се съглася с теб. А изброените дето не ги познаваш, ако попиташ огромен брой от средните американци от къде идват парите му ще ти назове някое от тези имена. Е има и други такива дето не съм ги изброил като "Адвансед Микро Девайс" но това няма значение от значение е принципа. Тези хора са творци, изобретатели и всякакви такива а не мутри и много от тях са от тук но са отишли там нали. Като Сергей Брин
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия