Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
svetlio760:
--- Цитат на: VITAN в Май 28, 2021, 06:41:09 pm ---Върни се назад - въпросът за тези на 20, 50 и 100 лева.
Не бяха случайни въпроси...
--- Край на цитат ---
Да, знам за кофтито символи по парите ни. Сатанисти майна. Кво да кажа. https://www.youtube.com/watch?v=mVZUxV82dJs Нали се търсите линкове...
VITAN:
--- Цитат на: svetlio760 в Май 28, 2021, 09:13:18 pm ---Да, знам за кофтито символи по парите ни. Сатанисти майна. Кво да кажа. https://www.youtube.com/watch?v=mVZUxV82dJs Нали се търсите линкове...
--- Край на цитат ---
1. Собствени знания и мисъл = 0. Не особено удачно преписване. Не е отговор на поставеният въпрос - защо тия хора и какво общо имат с интереса на евреите?!
2. Щом не си наясно с делата на евреите в минало време в България, що се буташ да разбираш какво става в Русия?!?
Мога да допълня още 3, 4 и дори 5, но за човек с акъл и това стига. Вероятно ще продължа, но за днес толкова. Ще погледам малко сеир изпървом (ако си неразумен и после пак ще ти сипя)...
svetlio760:
Ако си го обяснявал някъде можеш да го копипеистнеш. Ако ми намекваш, че Исус е българин или нещо такова- не си за мен. Намеквай си. Сатанистите имат кофти планове не само за България и не само нашите банкноти са такива.
VITAN:
--- Цитат на: svetlio760 в Май 28, 2021, 10:02:10 pm ---Ако си го обяснявал някъде можеш да го копипеистнеш. Ако ми намекваш, че Исус е българин или нещо такова- не си за мен. Намеквай си. Сатанистите имат кофти планове не само за България и не само нашите банкноти са такива.
--- Край на цитат ---
Или си тъп, или се правиш на такъв.
Питах те в конкретика, не знаеш - само въртиш и сучеш, няма да признаеш незнание и неумение за мислене.
--- Цитат на: VITAN в Май 28, 2021, 06:37:49 pm ---За протикола, в началото на 90-те се мотах малко покрай протестанти, не се напъвай да ми обясняваш каквото и да било за вас.
--- Край на цитат ---
Пределно ми е ясно, че да спориш с протестант е безсмислено начинание.
При вас всеки си е Папа и съответно Център на Вселената.
И критерий за истина от Последна Инстанция!
Освен това никога не може да се спечели спор с глупак по простата причина, че той никога няма да разбере, че е победен.
И винаги ще опитва да генерира поредната глупост, с която да опита отново и отново....
svetlio760:
Ти си знаеш ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия