Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
svetlio760:
https://www.youtube.com/watch?v=xTPrndZDfOM Ей тука обърнете внимание на руската мафия. Тя разбира се е номер едно и е последна. Така ще разберете всички ходове и постъпки на Путин.
VITAN:
Разбирателя, ти ще ми отговориш ли на въпроса или да те бройкам за поредният в безкрайната редица протестанти, на който с никаква логика не можеш затвори устата?!
За протикола, в началото на 90-те се мотах малко покрай протестанти, не се напъвай да ми обясняваш каквото и да било за вас.
svetlio760:
За доказателствата ли? Да ровя за сайтове за да се аргументирам ли?
VITAN:
Върни се назад - въпросът за тези на 20, 50 и 100 лева.
Не бяха случайни въпроси...
epwpixieq-1:
--- Цитат на: dmitarp в Май 27, 2021, 09:54:06 pm ---Коментарите под този филм са много интересни. Има един дълъг коментар на Alvan Karpas, който твърди че познава много добре бездомните. Та той пише, че една трета от тях са такива, защото им е писнало да плащат заеми на банки, те са имали хубава работа, получавали са добра заплата, но идва момент в който задлъжняват толкова много че цялата заплата отива за банките, и затова казват майната му на всичко, напускат работа и започват да скитат. Лично познавам такива хора в България, които напускат на работа защото не им се плаща на банките, след това се опитват да хванат нещо на черно, което не е проблем все още в България.
--- Край на цитат ---
Това е много правилно казано, за част от бездомните (за процент не мога да се ангажирам, но съм чел някой неша за тях а и съм чувал за такива хора), поне в САЩ, това личен изобор за живота който водят. Просто те не искат да се ангажират с комплексния начин на социални интъракции, като ходене ежедневно на работа (или не могат да минат тестовете за наркотици, понеже в много компании за да работиш трябва да минеш такъв тест) или плащане на месечен наем и сметки, както е в урбанизираните райони, но въпреки това стоят там и не се местят понеже им се дава храна и така или иначе не знаят друго какво да правят. Най-малкото всеки от тези хиляди бездомни може да отиде в западните щати като Montana, Idaho, Wyoming ( които всъщност са едни от най-кравивите щати по природа ) и си направи къщичка там и си живее както му душа иска на свобода и воля. Montana например е щат с 4-ри пъти по голяма територия от тази на България а населението (на целия щат ) е колкото Пловдив. Като 80% от това население е съсредоточено в 2 урбанизирани окръга, всичко друго са девствени планини и равнини. Не случайно в Montana се намира тъй наречения Glacier National Park: https://en.wikipedia.org/wiki/Glacier_National_Park_(U.S.) което е едно от най-недостъпните места в САЩ.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия