Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
VITAN:
--- Цитат на: valex в Февруари 27, 2022, 04:57:03 pm ---VITAN
Ти бог ли си какъв си?
На теб кой ти е посегнал, че ти посягаш?
Ти си християнската версия на джехадистите!
--- Край на цитат ---
Гроздето е кисело.
На никого не съм дигнал нож.
Не можем да дигнем ръка срещу Бога, който е вдъхновил пророците си, да кажат тези думи, дай да излукавстваме срещу тая форумна гадъ... "Ти си християнската версия на джехадистите!"
П.п. Точно фобите не спирате да карате вашите коли, пиещи люто руско гориво. Сега инкасо автомобилите дори ще джиткат по-малко, да икономисват. Най-накрая ще останем "баровците" с икономичните коли. Поне 1 полза да има от цялото упражнение за мен в часност. Що бензин може да няма - физически.
valex:
dymelsoft
Не съм объркан въобще!
Доста хора тук си мерят кой бил по-агресор и кой не.
Немисля, че това оправдава каквото и да е.
Дано нямате приятели в Русия или Украйна, които да загинат в тази война и да ми обяснявате как преди време някой някъде бил нападнал друг.
Неразбирате ли колко са тъпи тези обяснения за едно безумство!
Радико:
--- Цитат --- Радико, за теб Путин има имперски амбиции, за мен Путин защитава интересите на руснаците. Разликата в двете мнения обаче се състои само и единствено в гледната точка. Явно не го разбираш това.
--- Край на цитат ---
Димел моите интереси се простират до оградата на моя двор. Какво ще построи комшията в неговия, на кого ще продаде или даде под наем двора си това си е негова работа. Аз ме мога да нахлув в ьвора му понеже дал част от него под наем на някого.
А относно това кой е най големият агресор вече отговорих, но пак:
Сащ не са анексирали нито един квадратен метър от териториите в които са воювали. За разлика от Русия.
merlinbg това което пишеш е много показателно за грешният начин на мислене. Много груба грешка е да отъждествявате Русия и Руският народ със една шепа хора начело с идиота Путин които от горе на всичко не са и руснаци по произход.
juliang:
Витан и Валекс: Защо тогава Русия просто не спре да продава нефт и газ на омразните западняци?
Не виждате ли пардокса? Продължаваш да търгуваш с тези, които плашиш с унищожение, вадейки ядрените оръжия на масата?
P.S. Кой ще заложи по 5 лева че Путин няма да изкара до Цветница?
Радико:
--- Цитат на: juliang в Февруари 27, 2022, 05:27:02 pm ---Витан и Валекс: Защо тогава Русия просто не спре да продава нефт и газ на омразните западняци?
Не виждате ли пардокса? Продължаваш да търгуваш с тези, които плашиш с унищожение, вадейки ядрените оръжия на масата?
P.S. Кой ще заложи по 5 лева че Путин няма да изкара до Цветница?
--- Край на цитат ---
Аз по нагоре му бях дал срок до къде коледа. После ще го пенсионират. Та склонен съм да заложа една бира по въпроса при това Бернард.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия