Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
VITAN:
Който ров копае другиму, сам пада в него. (Пр. 26:27)
Който сее вятър - жъне бури. (Осия 8:7)
Който вади нож, от нож умира. (Мат. 25:25)
Кой ли е извадил първи нож? А искате ли да дигнете нож срещу Този, който стои зад казалите тези думи? А?!
valex:
VITAN
Ти бог ли си какъв си?
На теб кой ти е посегнал, че ти посягаш?
Ти си християнската версия на джехадистите!
Като тях си тълкуваш религията.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 27, 2022, 04:53:18 pm ---Кой ли е извадил първи нож? А искате ли да дигнете нож срещу Този, който стои зад казалите тези думи? А?!
--- Край на цитат ---
Витане, с всеки изминал час виждам как кумира ти показва все по-явни признаци на шизофрения...
https://offnews.bg/sviat/putin-privede-iadrenite-sili-v-spetcialen-rezhim-771330.html
Какво още иска? Кой ще го напада сега?
dymelsoft:
Ох имам странното чувство, че всеки пише на език различен от този на всички останали.
Радико, за теб Путин има имперски амбиции, за мен Путин защитава интересите на руснаците. Разликата в двете мнения обаче се състои само и единствено в гледната точка. Явно не го разбираш това.
valex , много си се объркал нещо. Не мисля, че има "нормален човек" който да оправдава каквито и да било убийства.
Аз лично ненавиждам всяка форма на война, мразя оръжието, дори мразя ловът. По същия начин, ненавиждам всеки който смята, че с убийства на хора се прави мир. Хайде сега ми кажи кой в света е най-големия агресор. На това последното Радико да отговори с ръка на сърцето ако може. Все пак преди да отговориш можеш да се запознаеш с това: https://fakti.bg/mnenia/299823-palen-spisak-na-voinite-i-intervenciite-na-sasht
merlinbg:
Ами добре, ставаме "нормални хора" и започваме да плюем здраво срещу Русия, Путин и Руския народ. Отказваме се от всичко руско и т.н.
В такъв случаи още от утре спираме гадния руски АЕЦ и разглабяма двата пикливи реактора, изпразваме хранилишето в Чирен и връщаме с танкери всичкия руски нефт и горива на Русия. Мисля, че понеделник е много добър ден за започване на всички тези важни задачи. Колко време може да издържим след това... до неделя ще изкараме ли??? Съгласни ли сте на такива санкции господа демократи???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия