Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (282/322) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Февруари 26, 2022, 07:20:50 pm ---Не го научи руския, начи... "Проигрывает тот, кто более психологически устойчив". Сигурен съм че клавиатурата ти има "ы" :)

Кажи ти с'я как гледаш на факта, че има вероятност в най-скоро време хора крещящи "Алах акбар" да колят християни?

--- Край на цитат ---

Тъпа забележка. Знам как се пише на руски. Но ти не разбираш, че пиша на български. Все по-елементарен ставаш.  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 26, 2022, 07:23:30 pm ---... Но ти не разбираш, че пиша на български...

--- Край на цитат ---
Ми не ми прилича на български, да ти кажа честно. Или вече българския според теб изглежда така?

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Февруари 26, 2022, 07:24:54 pm ---Ми не ми прилича на български, да ти кажа честно. Или вече българския според теб изглежда така?

--- Край на цитат ---
Разбирай го както искаш. Няма да ти се обяснявам повече.

VITAN:
Малииии, ивъл рашънс тотално обнагляха  8) :D Хулио, става дума за пари и ценности!, на амбразурата...

https://www.youtube.com/v/U37IgmcWQBo

EDM electronics:
Фейкови фашистки новини:

Гордон и Зеленски съобщиха публично, че украинските войници на черноморския остров Змеиный - 82 войника са се сражавали героически и са загинали в "освободителната" война. Зеленски ги награди посмъртно - публично.  :D

Долни лъжци и манипулатори!

Днес тези хора са си живи, има видео, как са се предали и как руските войници им дават храна и вода, с автобуси ги карат на безопасно място и ще бъдат пуснати, да си ходят при семействата.

Разбира се фалшивите видеа от страна на фашистите не спират. Но  за всяка стока си има клиенти - лапнишарани по света и у нас колкото щеш.  :D

Цялата галимация я има тук:

https://www.youtube.com/watch?v=ia5KquP91Fk

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия