Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Февруари 26, 2022, 06:39:39 pm ---Отново приказки на някакви хора в студиото. Няма факти, само рязтягане на локуми. Промиване на мозъци.
--- Край на цитат ---
Kid, ти кога изгледа и анализира 45 минути видео за 3 минути?! Вундеркинд го раздаваш, но аре само у вас...
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 26, 2022, 06:50:46 pm ---Kid, ти кога изгледа и анализира 45 минути видео за 3 минути?! Вундеркинд го раздаваш, но аре само у вас...
--- Край на цитат ---
Да те светна на една хитрика - кат прекарваш мишката по таймлайна под видеото, ти се показват картинки. Там не се вижда нищо друго, освен някави дет си плямпат в студиото. Както казах - нямам никакво намерение да стоя и да зяпам как се опитват да ми гладят гънките. Аз си вадя изводите сам, от оригинала. Оригинал като този примерно:
https://www.youtube.com/v/tU1YVASXa8E
кратко, всичко е казано в 1 минута и от първо лице.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Февруари 26, 2022, 07:02:48 pm ---Да те светна на една хитрика...
--- Край на цитат ---
Хитрата сврака, с двата крака...
EDM electronics:
ВСУ в шаге от катастрофе!
Проигривает он, кто боле психологические устойчив!
Севодня антифашистките сили са унищожили всички ГСМ складове на ВСУ. Така те се лишават от мобилност - кайне дизель, кайне американская памочь.
https://www.youtube.com/v/dfQhxku5o2A
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 26, 2022, 07:08:00 pm ---... Проигривает он, кто боле психологические устойчив! ...
--- Край на цитат ---
Не го научи руския, начи... "Проигрывает тот, кто более психологически устойчив". Сигурен съм че клавиатурата ти има "ы" :)
Кажи ти с'я как гледаш на факта, че има вероятност в най-скоро време хора крещящи "Алах акбар" да колят християни?
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 26, 2022, 07:08:00 pm ---Севодня антифашистките сили са унищожили всички ГСМ складове на ВСУ. Така те се лишават от мобилност - кайне дизель, кайне американская памочь.
--- Край на цитат ---
"Сегодня"... Че Полша и Румъния ей ги къде са... Релси още има, поне на запад.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия