Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
EDM electronics:
--- Цитат на: alvion в Февруари 25, 2022, 02:12:33 pm ---
1.Това е било по-скоро от хуманитарни съображения,прочете ли линка,там пише,че Русия и Китай в ООН са гласували против,за тях това е хуманно/геноцида/ ,
2. А иначе,за цивилизационното различеи в Украйна.....
--- Край на цитат ---
1.
Значи САЩ нападат държавите в разерз с международното право? А това за кой как го възприемал геноцида, това ми се струва много субективно казано, защото аз си мисля, че руснаците също възприемат за геноцид това на ДНР и ЛНР, а напротив САЩ не го възприемат това за геноцид - както ти каза, че Русия не възприема югославското за геноцид.
Е кой е критерият по който ще определяме, защо едното да е геноцид, а другото не?
2.
А щото имало цивилизационни различия и затова украинското не било геноцид. Ми чи те в ДНР и ЛНР се чувстват руснаци, откъде на къде ти ще казваш, че те се чувствали украинци?
И какво общо има тук как изглеждали сградите, те какво значение имат над "демократичните" права?
Нали ви казвах какво е това демокрацията - двойни стандарти.
Фашисткото управление в Украйна освен че забрани руския език да се говори официално, забрани го и в ДНР и ЛНР дори да се разговаря вкъщи, забрани майчиния език. И тия хора им обещаха да ги приемат в ЕС? Ти да видиш, що е туй демокрация...
VITAN:
Доносът като билет за живота
https://www.youtube.com/v/YuXgKJn5erE
Донос може да замените на ибрикчийство. 100% става.
EDM electronics:
Зеленски днес:
Моля ви, нека спрем тази война, кому е нужна тази война днес в Европа.......помагайте.....
А защо не си го зададе този въпрос на себе си цели 8 г., когато обстрелваше и водеше война над мирните граждани на ДНР и ЛНР?
Каква е разликата на тая и оная война?
Да не би неговите ракети и бомби да са по-хуманни от тия на руснаците сега?
Направо ме учудват тия и нашите лапнишарани са готови да кълват и да го обявят за мъченик.
Той можеше да предотврати нахлуване на руските сили, имаше достатъчно възможност, но се ежеше до последно, дори нагло каза, че щял да мине с украинските танкове по червения площад - каква наглост. Сега се моли за милостиня. Негова е вината за загиналите украински войници. Имайте предвид, че вече 1/3 от украинската армия е унищожена.
alvion:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 25, 2022, 02:05:33 pm ---Това за киселините не го бях чувал. Измислици и лъжи.
Да де, но все пак САЩ законно ли се намесиха в двете държави?
С какво югославския геноцид е по различен от украинския?
--- Край на цитат ---
Е,тогава си минавал прав под масата,донякъде те оправдава....но си се надъхал със залпа на Аврора....
На 21 август 2006 срещу Саддам започва друго дело за геноцид и престъпления срещу човечеството. Това е делото по аферата „Анфал“ – операция, която между 1987 и 1988 води до смъртта на около 182 000 кюрди, избити при масово разселване на кюрдското население. Операцията се извършва в три етапа, като кулминацията ѝ е обгазяването на 5000 кюрди в село Халабджа на 16 март 1988.
EDM electronics:
--- Цитат на: alvion в Февруари 25, 2022, 02:30:53 pm ---Е,тогава си минавал прав под масата,донякъде те оправдава....но си се надъхал със залпа на Аврора....
--- Край на цитат ---
Остави тия глупости кой как и къде е бил. Това не е отговор.
Ти като не си бил роден по време на повечето исторически събития, не ги ли коментираш. Нали затова има литература.
Соросляка като няма какво да каже или ще намеси залпа на Аврора, или Сталин и Ленин. Простееш, не мислиш ли?
Ако е въпроса да се заяждаме, това е друг въпрос.
Не забрави ли, че дори ми направи забележка, защо съм коментирал в тая тема, а сега ти си доста активен. Да не говорим, че няма как да ми държиш сметка, като се има предвид още повече, че си на два петъка служба тук, а аз съм от 14 г.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия