Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
Радико:
--- Цитат на: merlinbg в Февруари 24, 2022, 10:25:39 pm --- Сега вече съвсем ми разстрои логиката, ааако е за български граждани, какво прави снимката отдолу... или Путин е Българин!?! А може и да е "нългарски гражданин" и тогава и за него да важи... абе сложна тема е това гражданството... не е за всеки :(
--- Край на цитат ---
За по тъпичките потребители и читатели на нашия скромен форум пояснявам.
Текста е поставен върху снимката на Путин "от автора не от мен" за да подсети Българските граждани, че подкрепата на престъпник е съучастие в деянието извършвано от него. А това деяние по смисъла на Българския закон се явява престъпление.
А в Русия протестите се надигат.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Февруари 24, 2022, 10:47:36 pm ---А в Русия протестите се надигат.
--- Край на цитат ---
И к'о стана, к'о? Вчера разправях ли, че протестантите по религия са русофоби?
Таааа, кой протестира? А?
Всички протестанти по определение са 5-та колона на Запада. А някои секти откровено са били хващани много пъти във военно разузнаване.
merlinbg:
--- Цитат на: Радико в Февруари 24, 2022, 10:47:36 pm ---За по тъпичките потребители и читатели на нашия скромен форум пояснявам.
--- Край на цитат ---
Чудя се да слизам ли на твоето ниво или...!?! Това, че понякога иронизирам или "се правя на глупав" и ти не го разбираш говори лошо за теб. До момента не съм написал определение за никой в тоя форум е просто защото, когато споря се опитвам да поставям факти срещу факти. Мога да започна и да обиждам, вярвай ми имам доста богат речник :)
Имам ли право на собствено мнение, което да мога да изказвам свободно??? Или в "демократичните държави" е забранено да имаш различно мнение от правоверното? Ако е така каква е разликата между тоталитаризъм и демокрация...а? Май няма :) Не се наптвай да ми отговаряш, за да не се спука единствената клетка в черепната ти кутия и да ме обвиниш после за геноцид (пълно изтребление) към нея :)
Радико:
Еи жена ти я видях с един мъж
Къде не къде в видя
На гара Лясковец я видях
А, тя пък Лясковец една Гара...
Витанова работа.
Не протестантите
НАРОДА НА РУСИЯ се надига на протести.
Очаквам в скоро време бързо качване на власт и още по бързо пенсиониране на няколко на мястото на Путин. Кскто казах по стара Съветска традиция. Да ги прости сатанста Андропов и Черненко. Скоро и Путин ще му иска прошка.
VITAN:
Последният ми линк... та там си прави справките.
--- Цитат на: Радико в Февруари 24, 2022, 11:22:17 pm ---Очаквам в скоро време бързо качване на власт и още по бързо пенсиониране на няколко на мястото на Путин. Кскто казах по стара Съветска традиция. Да ги прости сатанста Андропов и Черненко. Скоро и Путин ще му иска прошка.
--- Край на цитат ---
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия