Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
VITAN:
"Най-добото за децата" са писали украинските нацисти по касетътните бомби и са среляли по детски плаж на Донбас...
Още много и много такива покъртителни истории? Не искате? Не? А що?
И така 8 години вашите зомбивизори нищо не ви казваха за тази война. Та как сега се сетихте, че я има?
Радико:
Господа Наско, и Мерилин.
Явно трябва да ви обърна внимание върху факта, че това на екранната снимка е нсписано на Чист БЪЛГАРСКИ език и не засяга чижди граждани. До колкото знам пишещите тук са нългарски граждани обаче и този закон е валиден за тях.
А и между другото в момента в Петербург има огромен протест срещу нахлуването на рУсия в Украйна. Май путкин не е преценил правилно всичко. Време му е за пенсия.... Със заповед за пенсиониране във формат 7,62 тска е по стар стветски обичай. Като Черненко и Андропов.
merlinbg:
--- Цитат на: Радико в Февруари 24, 2022, 10:13:06 pm ---Господа Наско, и Мерилин.
Явно трябва да ви обърна внимание върху факта, че това на екранната снимка е нсписано на Чист БЪЛГАРСКИ език и не засяга чижди граждани. До колкото знам пишещите тук са нългарски граждани обаче и този закон е валиден за тях.
--- Край на цитат ---
Сега вече съвсем ми разстрои логиката, ааако е за български граждани, какво прави снимката отдолу... или Путин е Българин!?! А може и да е "нългарски гражданин" и тогава и за него да важи... абе сложна тема е това гражданството... не е за всеки :(
mindos:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 24, 2022, 10:11:15 pm ---"Най-добото за децата" са писали украинските нацисти по касетътните бомби и са среляли по детски плаж на Донбас...
--- Край на цитат ---
Къде е това VITAN?
Повечето Украинци са с БГ корени а и не малко руснаци.
Нашето ДНК не може да позволи това което цитираш.
VITAN:
https://www.youtube.com/v/_iwnCYspPpM
Комунизма си отива, спете спокойно деца...
--- Цитат на: mindos в Февруари 24, 2022, 10:33:24 pm ---Къде е това VITAN?
--- Край на цитат ---
Тук: https://tvoj-onlajn.ru/vecher-s-solovevym-ot-24-02-2022-poslednij-vypusk-1/
Търси си го по видеото, както и друго подобно...
--- Цитат на: mindos в Февруари 24, 2022, 10:33:24 pm ---Повечето Украинци са с БГ корени а и не малко руснаци.
--- Край на цитат ---
Хе!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия