Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (244/322) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 22, 2022, 12:02:35 pm ---Толкова напъни да говориш второстепенни неща, а не каза нищо за геноцида над руското население от фашистите.
Правиш се, че не ги забелязваш тия неща. А забеляза геноцида на босненските албанци и оправда американските бомбардировки над Белград. Виж ти как двояко мислим? Това ли е демокрацията, да мерим с двоен аршин, само когато ни отърва?

--- Край на цитат ---
ОК, конкретен въпрос - какво ще се случи ако 10 000 сини каски решат да въведат мир в Донецк и Луганск? Представяме си че ООН дава санкция и пристигат БТР-и, джипове и хиляди сини каски. Отиват там не да воюват, а предотвратят сраженията.
1. Смяташ ли че лидерите на ДНР и ЛНР ще допуснат сини каски на тяхната територия.
2. Смяташ ли че Украйна ще откаже достъпа на сини каски на територията си?
3. Каква ще е реакцията на Русия на сините каски в Украйна?

Не говорим за оръдия, танкове, самолети и ракети.

Ей така - по трите точки, с едно изречение ако ми отговориш...

svetlio760:

--- Цитат на: alvion в Февруари 22, 2022, 08:38:47 am ---https://www.youtube.com/v/ESGPTTrpCWk
А какво ще каже Китай?

--- Край на цитат ---
Като изслушах тее новини и ми се отвориха очите за вселената и в частност Земята ;D ;D ;D Изключително прецизен анализ с внимание към детайлите! ;D

merlinbg:
    За какво трябва да влизат първо сини каски, като си има вече прецедент. Западния "демократичен свят" трябваше първо 3-4 дни да бомбардира Киев и още няколко големи града в Украйна, после да изравни със земята инфраструктората и икономиката на Украйна, както направиха със Сърбия и след това да вкарат сини каски на територията на Украйна по гтаницата с ЛНР и ДНР. Мисля, че смърта на 4000 ДЕЦА повтарям... ДЕЦА са достатъчни за ООН и НАТО да започнат бомбардировки над Украйна. Това беше начина, а не да ги снабдяват с желязо за скрап под формата на оръжие, за което и ние България плащаме.

VITAN:
Ну, понеслась... Россия готова принуждать к миру!

https://www.youtube.com/v/fH_b4WGKEuc

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Февруари 22, 2022, 12:41:45 pm ---    За какво трябва да влизат първо сини каски, като си има вече прецедент. Западния "демократичен свят" трябваше първо 3-4 дни да бомбардира Киев и още няколко големи града в Украйна, после да изравни със земята инфраструктората и икономиката на Украйна, както направиха със Сърбия и след това да вкарат сини каски на територията на Украйна по гтаницата с ЛНР и ДНР. Мисля, че смърта на 4000 ДЕЦА повтарям... ДЕЦА са достатъчни за ООН и НАТО да започнат бомбардировки над Украйна. Това беше начина, а не да ги снабдяват с желязо за скрап под формата на оръжие, за което и ние България плащаме.

--- Край на цитат ---
И след бомбардировките с колко ще се намалят бройките на убитите ДЕЦА? Или понеже са украински - не се броят?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия