Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 22, 2022, 11:29:57 am ---Щот ти отговаряш...
Естествено че няма да се намеси. Сам каза - трябва санкция от ООН.
А и има някакви Мински съглашения... дет аз не съм ги чел ... :)
--- Край на цитат ---
Забелязваш ли, че си безсилен да говориш с мен по конкретика?
Не можеш да отговориш, защото въпросите са ми винаги неудобни.
Само да ти вметна наивните разсъждения:
Щели да кацнат 50 самолета със сини каски и с едни автоматчета ща изплашат руската артилерия и как ще кацнат, като ще затворят въздушното пространство? Кой ще им осигури подслон, храна, оръжия и пр. на който и да било кацнал?
Аман от фантазиите ви. Не можеш да ползваш аргументи срещу мен с измислици и фантазии.
Ами не си ги чел Минските съглашения. Та ти твърдеше, че СССР е страна по тях :). Това прозвуча, като масата от ИКЕА и мината на Донбас. :D
Слушай ве, като нещо не ти е по силите, защо се захващаш да спориш, от инат ли?
Разиграва се голямата шахматна партия ти с твоите елементарни разсъждания придобити от пропаганда си мислиш, че някаква мина е в центъра на събитията, а то дори не е и Украйна, ЛНР или ДНР.
Не ти и понятна глобалната картина и затова са ти такива елементарни и смешни разсъжданията - поне в моите очи/уши :). Общо взето единствените ти защитни контрааргументи са: гном, империя, авторитарен режим и др., които впрочем са присъщи и на нашия колонизатор.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Февруари 22, 2022, 11:29:57 am ---А и има някакви Мински съглашения... дет аз не съм ги чел ... :)
--- Край на цитат ---
Хулио, Киев официално каза, че нищо от тия съглашения няма да изпълни, щот не им изнася.
Така 8 години! + текущ геноцид.
И още техните нацисти казаха, сега ще обещаваме всичко, а ще бесим после...
Въобще не си хаби матросовският порив. Тепърва на фобчетата ще ви трябва вазелин в промишлени количества. За разлика от тебе, руснака с лишения не мож го уплаши.
Тук в квартала има един богаташ от 90-те, много луксозно го раздаваше наврмето.
Сега обаче е пълен бедняк и проси по улиците цигари и каквото там...
Горелкаджиите ще го отнесат първи! И всички работещи с/около/под/над темата гориво.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 22, 2022, 11:39:17 am ---Само да ти вметна наивните разсъждения:
Щели да кацнат 50 самолета със сини каски и с едни автоматчета ща изплашат руската артилерия
--- Край на цитат ---
А, появи се вече и РУСКА артилерия? :) Нали Русия нямаше нищо общо?
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 22, 2022, 11:39:17 am ---...и как ще кацнат, като ще затворят въздушното пространство?
--- Край на цитат ---
Кой ще затвори УКРАИНСКО въздушно пространство? Предполага се че само Украйна може да го прави, ще се съгласиш.
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 22, 2022, 11:39:17 am ---... Кой ще им осигури подслон, храна, оръжия и пр. на който и да било кацнал?
--- Край на цитат ---
Носят си бе ЕДМ, носят си. Те няма да са там завинаги все пак.
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 22, 2022, 11:39:17 am ---Ами не си ги чел Минските съглашения. Та ти твърдеше, че СССР е страна по тях :).
--- Край на цитат ---
Добавих факсимиле от съглашенията. Там фигурира и подпис на посланика на Русия.
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 22, 2022, 11:39:17 am ---Слушай ве, като нещо не ти е по силите, защо се захващаш да спориш, от инат ли?
Разиграва се голямата шахматна партия ти с твоите елементарни разсъждания придобити от пропаганда си мислиш, че някаква мина е в центъра на събитията, а то дори не е и Украйна, ЛНР или ДНР.
Не ти и понятна глобалната картина и затова са ти такива елементарни и смешни разсъжданията - поне в моите очи/уши :). Общо взето единствените ти защитни контрааргументи са: гном, империя, авторитарен режим и др., които впрочем са присъщи и на нашия колонизатор.
--- Край на цитат ---
Слушай Ве, мое ли аз да имам собствено мнение, което да излагам свободно точно както ти излагаш твоето?
Пропагандата е от двете страни и ти си ми точно толкова смешен с твоите сталински лозунги (дори не можеш да приемеш че СССР вече го няма, точно както го няма и Ленин, и продължаваш да ползваш това съкращение). Путин ще е гном докато ония в НАТО са педали. Като спреш да им казваш педали, мжое и аз да спра да викам на Путин джудже.
Сто пъти ти казах, че въглищата на Донбас изобщо не трябват на Русия. Тя просто прави гадно на Украйна, щото за Украйна въглищата са важно перо в икономиката й. Съответно Еврпейския съюз прави гадно на Русия с газта - намали значително вноса. Да, Украйна страда. Да, европейците страдат. Но това е война, и в нея ще има пострадали. Дори и такива като нас, дет нямат ищо общо със случката.
А за масата от Икея съм обещал - ще предупреждавам когато използвам хиперболи, явно от намеци не разбираш.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 22, 2022, 11:44:22 am ---Хулио, Киев официално каза, че нищо от тия съглашения няма да изпълни, щот не им изнася.
Така 8 години! + текущ геноцид.
--- Край на цитат ---
Не че не им изнася, ами не е в състояние.
Кажи ми как Украйна да възстанови контрола по границите си? Кой ще допусне сини каски в територията на ДНР и ЛНР да се провери изпълнението на съглашенията?
Нещата не могат да се случват едностранно. Трябва сътрудничество и от другата страна, което липсва тотално.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 22, 2022, 11:55:24 am ---А, появи се вече и РУСКА артилерия? :) Нали Русия нямаше нищо общо?
Кой ще затвори УКРАИНСКО въздушно пространство? Предполага се че само Украйна може да го прави, ще се съгласиш.
Носят си бе ЕДМ, носят си. Те няма да са там завинаги все пак.
Добавих факсимиле от съглашенията. Там фигурира и подпис на посланика на Русия.
Слушай Ве, мое ли аз да имам собствено мнение, което да излагам свободно точно както ти излагаш твоето?
Пропагандата е от двете страни и ти си ми точно толкова смешен с твоите сталински лозунги (дори не можеш да приемеш че СССР вече го няма, точно както го няма и Ленин, и продължаваш да ползваш това съкращение). Путин ще е гном докато ония в НАТО са педали. Като спреш да им казваш педали, мжое и аз да спра да викам на Путин джудже.
Сто пъти ти казах, че въглищата на Донбас изобщо не трябват на Русия. Тя просто прави гадно на Украйна, щото за Украйна въглищата са важно перо в икономиката й. Съответно Еврпейския съюз прави гадно на Русия с газта - намали значително вноса. Да, Украйна страда. Да, европейците страдат. Но това е война, и в нея ще има пострадали. Дори и такива като нас, дет нямат ищо общо със случката.
А за масата от Икея съм обещал - ще предупреждавам когато използвам хиперболи, явно от намеци не разбираш.
--- Край на цитат ---
Толкова напъни да говориш второстепенни неща, а не каза нищо за геноцида над руското население от фашистите.
Правиш се, че не ги забелязваш тия неща. А забеляза геноцида на босненските албанци и оправда американските бомбардировки над Белград. Виж ти как двояко мислим? Това ли е демокрацията, да мерим с двоен аршин, само когато ни отърва?
И какви са ми сталинистките лозунги, ми е интересно да науча, я малко по-конкретно, че май нещо си измисляш пак, пак някакви твои "хиперболи"?
Наричал съм Русия СССР! Че кое му е сталинисткото на това? Ако започна да наричам Германия фашистка Германия извършила геноцид на над 20 мил. руснаци и изгорени в газовите камери, както и евреи, пак ли ще съм сталинист?
Евала на такива сталинисти, които помнят историята и говорят истински факти, а не си ги измислят, като соросляка.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия