Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Коя е бащината религия на българите?
svetlio760:
Не споря. Той и корона вируса много добре проучен под микроскоп. Толкова добре, че неговите събратя са открити в началото на 20 век, а той още не е открит, но за това пък има ваксина срещу него! Така е и със СПИН. И не само... И всичко е на 100%
Радико:
Не спориш викаш ;D ;D ;D
И пак като жените вадиш доводи дето нямат нищо общо със казуса.
Не се ли усещаш, че да твърдиш, че земята е на 6000 г. Е равнозначно на твърдението, че е плоска.
svetlio760:
Казах, че не разбирам от сталактити, кво повече, а относно твърденията ми за възрастта на Земята, достатъчно аргументи дадох, включително линк към филм на ваши колеги. Относно плоскостта на Земята- аз съм спасител. По цял ден гледам хоризонта зад който морето продължава, но не го виждам, защото хоризонта го крие. С това всичките аргументи на плоскоземците умират.
Радико:
--- Цитат --- По цял ден гледам хоризонта зад който морето продължава, но не го виждам, защото хоризонта го крие. С това всичките аргументи на плоскоземците умират
--- Край на цитат ---
Ми чудесно, тогава както гледаш хоризонта гледай и снимката която съм прикачил. Там ясно се виждат кръговете. А и да знаеш това не е снимка от нета това е снимка на образец от моята колекция направена с телефона с който пиша в момента. Подпрял съм го на мултицета в работилницата за да го снимам по добре.
svetlio760:
Виждам кръгове. Не можеш да сравняваш тези кръгове с хоризонта!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия