Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Коя е бащината религия на българите?
Радико:
Светльо, продължаваш в монтанаров стил да вадиш ВОДА от девет кладенеца при положение, че става дума за ВИНО, разбираш ли, водата не е вино.
Това, че учените не могат да установят точният начин на образуване на гранита не означава че той се е образувал ей сега наскоро. Лунният прах няма нищо общо със възрастта на земята така, че не ми го пробутвай него луната, микой не може да каже за сега от кога точно обикаля около земята та заеби го лунния прах. Въобще изкара една купчина доводи дето трябва да ги разбера от СЕДЕМ епизода за да се уверя, че нямат нищо общо със това за което говориме в момента. Кажи ми ако можеш във кой точно епизод обясняват че не е верен начина на датиране възрастта на сталактитите и кое го прави неверен?
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Октомври 16, 2021, 09:19:48 pm ---Не, Гугъла не е фрашкан.
--- Край на цитат ---
Как лъжеш като дърт ц***. Имало доказателства под път и над път.
--- Цитат на: Радико в Октомври 16, 2021, 09:19:48 pm ---Хората не са очаквали, пе след време ще се появят такива като вас.
--- Край на цитат ---
Пак лъжеш! Тия като вас, са се пръкнали след тия като нас!
--- Цитат на: Радико в Октомври 16, 2021, 09:19:48 pm ---Отиваш в някоя пещера, чупиш един сталактит и бройш. За да се увериш лично.
--- Край на цитат ---
Много скъпо ще ти струва, а и ти твърдиш. Отиваш, чупиш, бройкаш ни поне над 10 000 и те така...
svetlio760:
--- Цитат на: Радико в Октомври 17, 2021, 08:49:41 am ---Светльо, продължаваш в монтанаров стил да вадиш ВОДА от девет кладенеца при положение, че става дума за ВИНО, разбираш ли, водата не е вино.
Това, че учените не могат да установят точният начин на образуване на гранита не означава че той се е образувал ей сега наскоро. Лунният прах няма нищо общо със възрастта на земята така, че не ми го пробутвай него луната, микой не може да каже за сега от кога точно обикаля около земята та заеби го лунния прах. Въобще изкара една купчина доводи дето трябва да ги разбера от СЕДЕМ епизода за да се уверя, че нямат нищо общо със това за което говориме в момента. Кажи ми ако можеш във кой точно епизод обясняват че не е верен начина на датиране възрастта на сталактитите и кое го прави неверен?
--- Край на цитат ---
Таа работа със сталактитите не е за мен да я обяснявам. Аз обяснявам това, което знам. Никаква гаранция няма, че пръстените на сталактитите под микроскоп са годишни кръгове. Нещата влязат ли под микроскопа всичко се спеква. Нека не давам примери!!!
Радико:
--- Цитат --- Никаква гаранция няма, че пръстените на сталактитите под микроскоп са годишни кръгове
--- Край на цитат ---
Напротив, има сто процентова гаранция. Са това, че ти не си информиран по въпроса е друга работа. Нещата в това отношение са много добре проучени изследвани са повторени са в лабораторни условия няма шанс за грешка. Освен това не всички кръгове са видими с микроскоп. Зависи от условията на създаването им. Някой се виждат съвсем ясно и с просто око. Въпроса е, че годишната цикличност е ясно изразена и доказана.
Радико:
Ето ви едно образувание на което доста ясно се въждат въпросните кръгове.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия