Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Светлото евроатлантическо бъдеще...

<< < (14/96) > >>

Радико:

--- Цитат ---Да се знае за напред, да няма учудени:
Ще говоря против колонизаторите, колкото си искам и колкото на някой не му се иска. Нямам намерение да се съобразявам, дали на някой му харесват фактите, които излагам, да неудобни са, но това ще е така, докато колонизатора не ни освободи от присъствието си. Точка.   
--- Край на цитат ---
Точно така всеки е в правото си да говори каквото си иска и не е длъжен да се съобразява с моя милост. Същото важи и за мен и същото се налага да изречеш и ти.

EDM electronics:
Аtos не веднъж го е казвал: коментирайте обекта на разговора, а не субекта. Обекта на разговора е САЩ, Русия, Китай, субекта е Радико и останалите.

Радико, ти всеки ден ме квалифицираш: вчера каза, че съм си изкарвал прехраната по нечестен начин, днес че съм внушавал и съм имал руски корени. Нищо от това не е вярно. Но ти нямаш право така да говориш за някого, когото не познаваш. Нищо не знаеш за мен, няма и да узнаеш. Просто фантазираш и точно ти се опитваш да внушиш на останалите какъв не съм аз.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2020, 09:25:23 pm ---На какъв език пишете бе блядове неедни...
--- Край на цитат ---
За такова Altium навремето щеше да те прати на 2 седмици домашен отпуск.

--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2020, 09:25:23 pm ---кои ви донесе...
--- Край на цитат ---
Ние тук сме от основаването на форума, за разлика от теб - едни дрънканици без 2 жици накръст запоени или 2 магнита завъртени.

--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2020, 09:25:23 pm ---аз ука и култура и всичко какви щяхте да сте сега без нашата култура това освобождение от турците не го споменавай...
--- Край на цитат ---
1. Без вашата турска култура?
2. И защо да не ти го споменавам?

технократ:

--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2020, 08:52:38 pm ---Зомбирали са те тия. Никой "е поне аз и Пикси" не говориме за "лесни пари" това са внушения на ЕДМ   основно. Ние говориме за изкарване на нормални пари за нормално работно време. Да руските роби в г
Германия работят по 12 часа но това е защито са там незаконно. Ти имаш европейски паспорт и там си с равни права и задължения като всички европейци. Нещо повече да оставим Германия във една Чехия работещите в един завод на едно място мъже и жени получават ЕДНАКВО заплащане. Една крона разлика няма. И се работи точно по 8 часа. Аз съм се уреждал и за над осем часа по някога, но това си беше едва ли не криминално деяние за тях.

--- Край на цитат ---

Радико преди да пишеш наивни постове, ще те светна че съвсем законно в германия пребивават много българи със гастербайтски заплати не повече от 1000 , 1200 евро, като сложиш разходите които поемат там стават наполовина, да не говорим че работят там по 12 и повече часа, живеят като добитък в общежития, щото е най евтино а тези на квартири едвам скалъпват двата края, а в България в големите градове се взимат вече по 2000 че и повече евра в някои големи фирми, например в пловдивската фирма за хладилници. Така че не ми говори за "светлото атлантическо бъдеще" това е утопия, както беше утопия при социализма комунистическият строй, който също се тълкуваше като светло бъдеще.

Радико:

--- Цитат --- 1. Без вашата турска култура?
2. И защо да не ти го споменавам? 
--- Край на цитат ---
Когато Българите сме дали на Руснаците език и култура не е съществувала нито турска държава нито турска нация. Още са били само племена. На същото дередже са били и "братята" Руснаци
Дори и до Съветската революция най висша проява на култура интелигентност благородничество във висшите руски среди е било да говориш не на немски или френски език а на старобългарски. Езика който е донесла заедно с културата дъщерята на Йоан Асен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия