Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Светлото евроатлантическо бъдеще...

<< < (13/96) > >>

технократ:

--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2020, 08:17:39 pm ---Така е, така е. Само не забравяй, че за да имаш пари е необходимо да ги изкараш, а на едни места това става по лесно от колкото на други, за едни хора. За трети това е по лесно на съвсем други места и по съвсем различни начини. За тези тук които сме се събрали в този форум по лесните начини са тези които описваме аз и Пикси. А Витан и ЕДМ ако забелязваш не описват и не предлагат начини а само оплюват описаното от другите. Защо ли????

--- Край на цитат ---

Заблуждаваш се Радико, лесни пари се изкарват само от късмет и нищо друго, то нашите гастайбайтери бухат по 12, или 14 часа на запад, и не са забогатели. И НА ТОВА МУ СЕ ВИКАЛО "СВЕТЛО АТЛАНТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ" ;D

Радико:

--- Цитат на: технократ в Декември 29, 2020, 08:33:45 pm ---Заблуждаваш се Радико, лесни пари се изкарват само от късмет и нищо друго, то нашите гастайбайтери бухат по 12, или 14 часа на запад, и не са забогатели. И НА ТОВА МУ СЕ ВИКАЛО "СВЕТЛО АТЛАНТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ" ;D

--- Край на цитат ---
Зомбирали са те тия. Никой "е поне аз и Пикси" не говориме за "лесни пари" това са внушения на ЕДМ   основно. Ние говориме за изкарване на нормални пари за нормално работно време. Да руските роби в г
Германия работят по 12 часа но това е защито са там незаконно. Ти имаш европейски паспорт и там си с равни права и задължения като всички европейци. Нещо повече да оставим Германия във една Чехия работещите в един завод на едно място мъже и жени получават ЕДНАКВО заплащане. Една крона разлика няма. И се работи точно по 8 часа. Аз съм се уреждал и за над осем часа по някога, но това си беше едва ли не криминално деяние за тях.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Декември 29, 2020, 08:52:38 pm ---Зомбирали са те тия. Никой "е поне аз и Пикси" не говориме за "лесни пари" това са внушения на ЕДМ   основно.

--- Край на цитат ---
Радико, не ме слагай като подправка на всяка манджа, аз за лесни пари никога не съм говорил, въобще за пари не съм говорил. Ти като няма какво да кажеш, та си съчиняваш какво съм бил внушавал. Ами той технократа е на 52 г., аз съм на 34 г., как мога аз на него да му внуша нещо, като той е с 2 пъти по-голям житейски опит, той да не е наивник та да слуша младежи като мен, какво не са казали, защото аз никога не съм говорил за пари изобщо. Говоря за колониализъм и робство, за ограбване, окупиране с военни бази, източване чрез рекет петрола на Сирия, намеса в чужди дела и чужд бизнес, примерно Северен поток 2, като се налагат санкции на двете страни по договора и те така, но и това не са внушения, а факти.

Внушение е когато искаш чрез заблуда да накараш някого да вярва в неистини. Аз кога съм говорил неистини?

Радико:
Ще ти отговоря на това когато ми отговориш на въпроса който ти зададох наскоро. Спомняш ли си го?

EDM electronics:
Радико, започна много да фантазираш какъв съм бил и да лъжеш. Това не е добре. Истерици не понасям. Или говори спокойно и убедително или с тоя тон няма до никъде да я докараш.

Да се знае за напред, да няма учудени:
Ще говоря против колонизаторите, колкото си искам и колкото на някой не му се иска. Нямам намерение да се съобразявам, дали на някой му харесват фактите, които излагам, да неудобни са, но това ще е така, докато колонизатора не ни освободи от присъствието си. Точка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия