Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Светлото евроатлантическо бъдеще...
Михаил Кузмов:
Божееее! Тя наистина простотията ходела само при човешките същества!
MTM:
Михаил Кузмов ;D ;D ;D ;)
Радико:
--- Цитат на: бай Теню в Декември 28, 2020, 06:50:53 pm ---Радико, аз ти препоръчвам тези да ги оставиш в зоната на матрьошките
--- Край на цитат ---
Бай Теньо, добър съвет ще черпя една мастика кат мина през Бургас за него, длъжник съм ти!
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Декември 28, 2020, 09:42:10 pm ---Бай Теньо, добър съвет ще черпя една мастика кат мина през Бургас за него, длъжник съм ти!
--- Край на цитат ---
Ей, за какъв дребен съвет - никакъв и си готов цяла мастика да черпиш, аз съм ти давал къде по-големи съвети, една лимонада от хоремака не си рекъл да почерпиш? :D
Нищо, ще накарам рускините да ме черпят от Свети Влас. Не ща германки да ме черпят... :D
epwpixieq-1:
--- Цитат на: технократ в Декември 28, 2020, 07:52:34 pm ---Ти като имаш личен опит що не си станал досега гражданин на САЩ.
--- Край на цитат ---
Интересно а вие защо си мислите че не съм ... технически имам право да бъда поданик (гражданин или селянин/фермер) на повече от една държава. Това че не пропагандирам наляво или дясно, както предполагам много правят ( понеже няма друго какво да покажат ), не значи че не се възползвам от правата си. Просто за себеси мисля като Земен човек, а не принадлежащ (и съответно подвластен) на една или друга държавна административна еденица, и точно затова съм безпристрастен и гледам обективно на света, а не емоционално както вие правите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия