Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Светлото евроатлантическо бъдеще...

<< < (10/96) > >>

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 28, 2020, 05:23:22 pm ---Стандарта на живот не се определя от това колко пори получаваш, а как успяваш да изразходваш рационално земното си време.
--- Край на цитат ---
Ама кой да вдене?!

VITAN:
А, какво купил Intel през 90-те в Русия-та !! И станал Intel та дрънка!?

След 5-та минута:
https://www.youtube.com/v/4kEhtfFzKto
Ако ви интересува историята на суперкомпютрите - това е за вас. Както и за цифровата колонизация.

epwpixieq-1:

--- Цитат на: технократ в Декември 28, 2020, 10:17:26 am ---Наивни представи, в Америка от оно време си ги е имало и си ги има гурбетчии от цял свят, въпросът е доколко добре са те там, малцина забогатяват там, а филмите на краварите са направени така че да представят лъжливо райският живот там, и " Страната на неограничените възможности". Слава богу че Америка не е фаворит, вече.

--- Край на цитат ---
Наивност може да има когато човек или не е живял на определено място (както вие, който имате само информация от втора ръка), най-малко поради цитатите които правите  ;D, или е абсолютно нов (на определено място) и изобщо си няма на престава от взаимовръзките на системата.
Явно не сте чел изобщо коментарите ми относно САЩ, понеже в много отношения съм най-големия реално виждащ критик на системата в тази общност от щатати. Но едно е човек да критикува реално а е съвсем друго да критикува когато изобщо си няма на престава какво критикува понеже никога не е виждал или помирисвал мястото което критикува. Вашето говорене, без да имате личен опит, е все едно ескимос да говори колко било лошо да се живее на екватора понеже е чел че нямало лед да си направи иглу  ;D

бай Теню:
Радико, аз ти препоръчвам тези да ги оставиш в зоната на матрьошките

технократ:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Декември 28, 2020, 06:48:26 pm ---Наивност може да има когато човек или не е живял на определено място (както вие, който имате само информация от втора ръка), най-малко поради цитатите които правите  ;D, или е абсолютно нов (на определено място) и изобщо си няма на престава от взаимовръзките на системата.
Явно не сте чел изобщо коментарите ми относно САЩ, понеже в много отношения съм най-големия реално виждащ критик на системата в тази общност от щатати. Но едно е човек да критикува реално а е съвсем друго да критикува когато изобщо си няма на престава какво критикува понеже никога не е виждал или помирисвал мястото което критикува. Вашето говорене, без да имате личен опит, е все едно ескимос да говори колко било лошо да се живее на екватора понеже е чел че нямало лед да си направи иглу  ;D

--- Край на цитат ---

Не ми и трябва да имам личен опит за да знам как са нещата на запад, и колко е "хубаво" там. Ти като имаш личен опит що не си станал досега гражданин на САЩ. Явно си от онези отрепки, западните пропагандатори ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия