Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Светлото евроатлантическо бъдеще...
EDM electronics:
Истината е, че тия дъртите ползват форума, като Клуб на пенсионера, като ОФ-клуб за разтягане на лакардии. И ще се надлъгват и ще ни лъжат какви били на младини, как сега работили, какво правили и т.н.
Има един виц:
Един дъртак все се фръцкал пред младоците, колко кадърен и начетен бил и рекъл:
- Аве младо-зелено, ти знаеш ли Аз какъв бях на младини, знаеш ли, ааа...? - обърнал се назад да не му видят лицето и казал:
- Същото гойно бях! ;D
juliang:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Януари 16, 2021, 06:58:21 pm ---... На всякъде по света всеки може да си говори каквото му душа желае разликата е че при САЩ, това е защитено от първата добавка към конституцията, което значи че правителството не може по никакъв начин да спре (официално) това говорене или заковано да накаже говорител.
--- Край на цитат ---
И тук е така. Но както там така и тук, от това няма голям смисъл. Нищо не се случва след говоренето.
Михаил Кузмов:
Радико, нидей съ пери толкоз, ами помисли срещу какво съ периш!
технократ:
Да видим Радико с какво ще разобличи предрасъдаците на останалите във форума, да не се отдаваме толкова рано на скептични полемики, нали целта на форума е да има някакъв прогрес в идеи и експерименти, проправящи път към светлото бъдеще на СЕ, и безплатна енергия. :)
EDM electronics:
Казват, надеждата винаги умирала последна! :D
Но по-вероятно е да получите от умрял писмо, отколкото Радико да ви покаже нещо техническо, направено от него.
"По-лесно е камила да мине през иглено ухо, отколкото богат западен капиталист-експлоататор на чужденци-роби да влезе в рая" - Библията
По ясен спомен единственото нещо, за което Радико е пускал негова снимка във форума, беше един камък, една скала върху пръст от Ливан, на която каза, че кацали извънземни. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия