Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Светлото евроатлантическо бъдеще...
VITAN:
@epwpixieq-1 друг вместо мен ти дава отговор:
https://bnr.bg/play/post/101405735/komentar-na-petar-volgin-kraat-na-amerikanskata-demokracia
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Януари 16, 2021, 06:30:18 pm ---Я пак, я пак.
Къде са те в кои сайт да ги намеря тия разработки. Че в мазетоооо...
Да не би някой друг модератор я Майстора я Алтиум да ги е изтрил?
--- Край на цитат ---
Радико, аз съм един от най-старите участници на форума. Тук съм оттогава, когато ти още ни се можел да докараш гъстотата на лепилото за плочки, камо ли да обсъждаш теми, като електрониката. Имам тук поне 20 електронни разработки. Не съм плагиат, не представям копия на неща от руските сайтове.
Ето ти от най-близкото минало:
https://mazeto.net/index.php/topic,11280.0.html
https://mazeto.net/index.php/topic,10272.0.html
Радико, не е добре така злобно да коментираш по мой адрес, злорадо. Не съм виновен аз, че си се докарал до състояние на крепостен селянин и си се самозакрепостил /самозаробил/ в чужбина.
Чети темите и се учи. Дано ти послужа за добър пример, защото ти си тук от години, не съм видял от теб дори една върбова клонка да одялаш, един пирон не си забил във форума. И не ми се извинявай и не заставай зад гърба на мними студенти-читатели на форума, щото тука сте се събрали само дърти пенсии, затова нищо не работите. Такива и на млади години нищо не са направили.
Да ти покажа ли сега аз какво работя, а...ама ще ти стане неудобно.
По делата ще ги познаете, по делата, не по плямпалото...
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Януари 16, 2021, 06:54:03 pm ---Ти нагъл ли си или да?!
Хайде първо да решим обратната задача:
Радико
Много Напреднал, Публикации: 5 877
Обеща да отмъсти за нас, като изобрети СЕ. После обеща, дори и скапана СЕ установка да има - да ни я покаже. Показъл ЙОК !
--- Край на цитат ---
Аз СЕто вече съм го изобретил. Установката която нарушава ЗЗЕ съм я направил и съм я показал в съответната тема. Остава само да увелича КАЧЕСТВОТО на материалите.
Следващата скапана установка която обещах не е въобще за СЕ. Тази скапана установка нарушава само закона за запазване на импулса. И ще я демонстрирам както съм обещал. Е поне имам нещо на лице. Значи в този форум нещо независимо колко работи или не работи "защото и неработещата установка е нещо" сме показали само Аз Радико, Бат Ванко, Yoro, Макса62, Майстора. И за други не се сещам. А и Хипарх имаше някой демонстрации на лифтери въпреки, че не са опити точно за СЕ пак е сериозна работа в тази насока. Това сме другите са теоретици, чакащи да откраднат нещо и хунвейбини.
От теоретиците пак има полза и то огромна защото във спора се ражда истината. Останалите са си канцерогенни за форума.
технократ:
--- Цитат на: Радико в Януари 16, 2021, 07:32:54 pm ---Аз СЕто вече съм го изобретил. Установката която нарушава ЗЗЕ съм я направил и съм я показал в съответната тема. Остава само да увелича КАЧЕСТВОТО на материалите.
Следващата скапана установка която обещах не е въобще за СЕ. Тази скапана установка нарушава само закона за запазване на импулса. И ще я демонстрирам както съм обещал. Е поне имам нещо на лице. Значи в този форум нещо независимо колко работи или не работи "защото и неработещата установка е нещо" сме показали само Аз Радико, Бат Ванко, Yoro, Макса62, Майстора. И за други не се сещам. А и Хипарх имаше някой демонстрации на лифтери въпреки, че не са опити точно за СЕ пак е сериозна работа в тази насока. Това сме другите са теоретици, чакащи да откраднат нещо и хунвейбини.
От теоретиците пак има полза и то огромна защото във спора се ражда истината. Останалите са си канцерогенни за форума.
--- Край на цитат ---
Хубаво Радико, ама хайде покажи нещо реално, кое е това устройство дето си го изработил и нарушава ЗЗЕ, пък и кога ще покажеш новото си устройство което нарушавало ЗЗИ. Ти си на ход, и вярвай че нищо няма да може да се открадне , да не би някой да повтори опита, щото и без това не виждам лошо в това, но принципа е важен, а ти явно по приказките ти, трябва да си открил принципа, репликите на устройството са нещо обикновенно, и от това няма защо да се страхуваш, а напротив, трябва да се гордееш, че принципа открит от теб се може да се репликира, което е показател за вярност на принципа, а не поредна шарлатания.
montanar:
Радико нищо няма да покаже (нищо различно от цирк) ..... просто си тръска перцата :)
А за твърдението от по-горе има една поговорка - "на крив хуй и вълната му пречи" - били направили нещо ама не работило щото еди какво си .....
Смешници!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия