Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Светлото евроатлантическо бъдеще...
EDM electronics:
Между другото Радико, krasis и tobo1 въобще няма да го разберат какво приказва, тия вятър ги вее на уайт хорс с техните евроатлантически ценности. ;D
Радико:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 26, 2020, 06:29:11 pm ---Между другото Радико, krasis и tobo1 въобще няма да го разберат какво приказва, тия вятър ги вее на уай хорс. с техните евроатлантически ценности ;D
--- Край на цитат ---
Много добре го разбирам за разлика от теб. Защото да го разбираш е едно а да се фанатизираш е съвсем друго са заеби тия лични нападки и обиди ами кажи какво ще спечеля аз в личен план и ще ме спечелиш завинаги за каузата ти ако успееш да ме убедиш. Че е печеливша не само за теб ами и за мен.
Защото тия вече няколко пъти натяквания като:
--- Цитат --- Разликата между мен и теб е, че аз ходя в чужбина на екскурзия, да си чеша пъпа, а ти ходиш да си износваш капачките на ставите,
--- Край на цитат ---
Ме навеждат на мисълта, че не си изкарваш прехраната с честен труд и се налага да те запиша в графата на моите класови врагове.
технократ:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 26, 2020, 06:19:48 pm ---Не е анонимен, това е Киро Брейка от Търново. Голям образ е, но е пич.
Не съм аз, защото съм на 34 г., а Брейка е на 54.
--- Край на цитат ---
Казва истини човека, а е по голям от мен само с 3 години. Наистина така беше през соца, и моето село не правеше изключение от тогавашният стандарт на селски живот. Спомням си не само коледата, когато се колеха свини и се печаха пържоли и се пиеше домашно вино, спомням си и селските събори и селските сватби където по цялата селска улица наслагваха пейки и маси и богато угощаваха сватбарите , комшиите и техни гости от града. Спомнам си и градският живот, дето се събирахме по парковете и слушахме хеви метъл и брейк, по дискотеките, със хипарски знаци, и значки на рок певците от 60 те 70те години на миналият век. Спомням си как полицаите прибираха значките и не разрешаваха дънките и чарлстон панталоните, колко лошо било западното и западната мода, да ама забраненият плод е по вкусен беше по романтично и вълнуващо от всичко сравнено със сега. То и възрастта си оказва влияние ама сегашната младеж е наистина умряла в смисъл на емоции и преживявания, макар че сега не са ограничени както бяхме ние през социализма. Тогава корекомските стоки бяха ехеее, чудо, сега стоки всякакви но не правят впечатление. Стоки сега хубави пак трудно се намират, в смисъл че в по големите градове там ги има, но в нашият селски град само китайски боклуци, то българските бих ги предпочел, ама ги няма.
VITAN:
Забранено за Радико 8) Ще бъгне така, че и цялата му фамилия няма да може да го "преинсталира" :D
-
https://www.youtube.com/v/HCWkWUCG3aE
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Декември 26, 2020, 06:42:08 pm ---Много добре го разбирам за разлика от теб. Защото да го разбираш е едно а да се фанатизираш е ...навеждат на мисълта, че не си изкарваш прехраната с честен труд и се налага да те запиша в графата на моите класови врагове.
--- Край на цитат ---
Винаги съм те имал за еталон по антилогика, но нямам идея, как стигна до този извод - това е върхът?
Ти първи ме разкри ;), че работя за ГРУ :D, после каза, че някой ми плащал да пиша във форума, а сега де, какъв ще е тоя нечестен труд с който си изкарвам прехраната, кажи ти как я виждаш тая работа?
Нали съм ти казвал, че в чужбина ходят да работят само робите. Но в съвременния свят така са я докарали робовладелците, че роба сам си оковава веригите, сам иска да бъде роб, дори е свободен да се разхожда където си иска след като даде дневната си принадена стойност. Свободните хора ходят в чужбина на екскурзия. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия