Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Светлото евроатлантическо бъдеще...

<< < (3/96) > >>

EDM electronics:
Радико, ти си олицитворение на робското самосъзнание, безсмислено е да ти обяснявам неща, които съм казвал в много мои постове. Така или иначе ти ще си останеш крепостен селянин на германски феодал. Разликата между мен и теб е, че аз ходя в чужбина на екскурзия, да си чеша пъпа, а ти ходиш да си износваш капачките на ставите, защото си доброволен роб. Не ми пречиш, както не ми пречи, че целия запад ври от педерасти, пречи ми обаче, ако тая западна зараза се разпространи и у нас. А проводниците на западните "ценности" са такива, като теб.

EDM electronics:
Наистина днешно време има едно евроатлантическо лицемерие. Празниците през соца и сега имат голяма разлика в полза на преди. Но медиите на Сорос промиха яко мозъците на мнозина от вас, на бялото викате черно, на черното бяло. Ето един мой съратник, какво казва за това, как са празнували хората преди в соца с подходящите епитети  :D:

https://www.youtube.com/v/er8SndMpGFc

технократ:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 26, 2020, 05:03:17 pm ---Наистина днешно време има едно евроатлантическо лицемерие. Празниците през соца и сега имат голяма разлика в полза на преди. Но медиите на Сорос промиха яко мозъците на мнозина от вас, на бялото викате черно, на черното бяло. Ето един мой съратник, какво казва за това, как са празнували хората преди в соца с подходящите епитети  :D:

https://www.youtube.com/v/er8SndMpGFc

--- Край на цитат ---

Този от видеото е голям образ, но казва истини, като го гледам на моите години е. Анонимен ли е, или се знае кой е ? има доста добри артистични качества.

технократ:
Електроникс, сигурно си ти , в този от видеото. ;)

EDM electronics:
Не е анонимен, това е Киро Брейка от Търново. Голям образ е, но е пич.
Не съм аз, защото съм на 34 г., а Брейка е на 54.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия