Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Тръмп срещу Байдън

<< < (34/38) > >>

Михаил Кузмов:
Ами сега ни дадоха възможност, който може! Аз цъфтя например след 1989та, макар и старец! Тогава в силите си, живях добре защото можех повече от другите, но и те не бяха зле защото имаше уравниловка! Т. е. от мен за тях! Писал съм го и преди, годишният максимум който можехме да получаваме за разработки беше 1440 лв. Значи малко над 100 лв. на месечната заплата. Кой се възползваше от останалото? Там в центъра на Пловдив до Тримонциум има една висока сграда която се казваше 'партиен дом'. Какво ли са работили толкова хора там?

epwpixieq-1:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 16, 2021, 08:57:57 am ---1. Когато не ви изнася, врещяхте, че това е технически форум.

--- Край на цитат ---
Ами то е технически форум за тези които се интесуват от това. Нали имаме свобода на словото, но то със свободата всеки си показва рогата  (така да се каже, та даже ви го написах и с рима ;D)  или по скоро всеки коменитра това което му е интесно. При вас е очевадно къде ви е интереса, само си вижте какъв процент от коментарите ви са на техническа тематика (ще ме учуди ако са повече от 2-3%) и тогава говорете аз другите. Форума си беше доста по добре преди вие да започнете да правите безислени и поределено идейно насочени, а не логически обосновани, коментари.

--- Цитат на: VITAN в Февруари 16, 2021, 08:57:57 am ---9. Анадънму?!

--- Край на цитат ---
Поне дайте на сегашния императорски език, Англииския, а може и на бъдещия такъв Китайския ( Мандарин или Кантон, няма значение ), че на този който написахте империята е била в разцвета си преди 400-тина години и за съжаление нищо добро не е оставила на света и особенно по нашите райони.

--- Цитат на: VITAN в Февруари 16, 2021, 08:57:57 am ---Ако някой мисли, че съм му гледал линковете

--- Край на цитат ---
А вие защо мислите ли че няко гледа усилено и вашите ;D

Радико:

--- Цитат на: nasko в Февруари 16, 2021, 04:32:07 pm ---Радико, доста "избирателно" пускаш информацията. Толкова ли мразиш България???
Сравни и това, смятано от 1954 година до сега:
Водосборната област на язовира е 1478 km2. Водохранилището му разполага с:

завирен обем – 205.5 млн. m3;
    полезен обем – 200 млн. m3;
    най-високо водно ниво – 190.75 m;
    най-високо работно водно ниво – 185 m;
    най-ниско работно водно ниво – 164 m;
    обща залята площ – 17 km2.

Язовирът напоява около 400 km2 обработваеми земи в Дунавската равнина („Росишка напоителна система“). Под язовирната стена е изградена ВЕЦ „Росица“ (7000 kW), по главния напоителен канал – ВЕЦ „Росица ІІ“ (2500 kW), а при село Михалци – ВЕЦ „Росица ІІІ“ (243 kW).
Ако язовира го нямаше, дали от недохранване жертвите нямаше да са повече?
Иначе хора загиват и по пътищата.
Защо изобщо трябва да се строят пътища????

--- Край на цитат ---
Не, не аз избирателно пускам информацията. Ти избирателно тъклуваш написаното от мен. Май по правилната дума е тенденциозно. Аре пак по точки като по горе когато ти отговорих въореки, че се съмнявам дали изобщо си прочел отговора ми. Защото ако го беше прочел сега нямаше да има на какво да отговарям.
1. Единствената "информация" коментар който съм пуснал беше:

--- Цитат --- по време на строителството загиват 103 човека от трудови злополуки 
--- Край на цитат ---

Та са ти ми кажи по какъв логичвски път от този цитат стигна до заключението, че аз мразя България. А и дали въобше разбра, че в тизи коментар който започва със "това е верният линк" просто коригирах сгрешен линк публикуван от друг потребител. Точка 2. Точка 3. И нагоре следващия път след като ми дадеш разяснения. За тази.

nasko:
Радико, няма смисъл от обяснения, които непременно ще се превърнат в безплодни спорове.
Знам, че достойнството ти няма да позволи да изгледаш това.
Ето как един родолюбец говори за язовир Ал. Стамболийски:
ТРЯБВА ДА ЦЕЛУВАМЕ БАЙ ТОДОР ОТЗАД ЗА ТОВА
https://www.youtube.com/v/-bQ6GdDII44

И за Прохода на републиката- Хаинбоаз:
КАКВО ПОСТРОИХА МЛАДИТЕ ПРЕЗ СОЦА
https://www.youtube.com/v/tuSkbykahN4

А знаете ли, че най-хубавите ми младежки спомени са от ученическите и студентските бригади?

EDM electronics:
Аз искам да ви препоръчам да изгледате един филм за Дан Колов, един български емигрант в САЩ, сирак, за силата на българския му дух, какво прави за държавата след като се връща в България и още:
Понеже се акцентира, че при изграждане на язовирите у нас имало много жертви, демек комунистите са виновни - за всичко са ви виновни те, ще видите къде е работил Дан Колов, по колко човека са умирали на ден от трудови злополуки в САЩ и как е превъзхождал всички работници, докато е чукал камъни.

Един достоен българин.
https://www.youtube.com/v/R4tfXDGJBwU

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия