Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Тръмп срещу Байдън
Михаил Кузмов:
Ма вие как тъй срещу товарищ Сталин?
https://www.youtube.com/watch?v=ohkmQfiwpZY
ndm:
Пробвайте да не им отвръщате на тез дваминцата главатари, то има и някой друг четник след тях, ма те са от тез .ъзолизниците. Как беше като комунист на разпит. Не сте ли забелязали, че копират постовете си, и то във всички теми, без изключение. И на чичото вече му СЕ повдига…..
Радико:
--- Цитат на: ndm в Февруари 14, 2021, 09:41:55 pm ---Пробвайте да не им отвръщате на тез дваминцата главатари, то има и някой друг четник след тях, ма те са от тез .ъзолизниците. Как беше като комунист на разпит. Не сте ли забелязали, че копират постовете си, и то във всички теми, без изключение. И на чичото вече му СЕ повдига…..
--- Край на цитат ---
Във никакъв случай. Тяхната цел не сме аз, ти, и още няколкото активно пишещи във този форум.
Тяхната цел, по скоро постсвена задача е да облъчват случайните посетители на форума. Това си е предизборна пропаганда и няма да спрат ако не им обръщаме внимание дори ще са много щастливи, че могат да си изкарат хуйвейбинските 40 сребърника на спокойствие. Не виждаш ли, че всички такива публикации лека полека бяха преместени от раздел "Кофата" кокто е само за вътрешна употреба във раздели видими за всеки който е в нета за нерегистрираните потребители. Да не си мислиш, че това е случайно???
plcsoft:
--- Цитат на: Радико в Февруари 14, 2021, 10:01:42 pm --- Не виждаш ли, че всички такива публикации лека полека бяха преместени от раздел "Кофата" кокто е само за вътрешна употреба във раздели видими за всеки който е в нета за нерегистрираните потребители. Да не си мислиш, че това е случайно???
--- Край на цитат ---
Браво Радико!?!? 8)
Виждаш ли колко са подмолни и хитри! Никога не бих се сетил!? Евала!!! ;D ;D
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Февруари 14, 2021, 10:01:42 pm ---Тяхната цел не сме аз, ти, и още няколкото активно пишещи във този форум.
--- Край на цитат ---
Както и преди казах: умре ссиганката де те фалеше и почна сам да се самоиздигаш.
--- Цитат на: Радико в Февруари 14, 2021, 10:01:42 pm ---Това си е предизборна пропаганда....
--- Край на цитат ---
Лъжеш както винаги.
Ако бях постнал това: https://youtu.be/3oiVKaKvNnU , тогава щеше да е партийна предизборна пропаганда. Няма да обяснявам на трол, че нито съм за БСП, нито ги понасям - как може партия от милионери да се грижи за бедните?! Е, има дебили и недебили, които вярват в подобни сказки.
--- Цитат на: Радико в Февруари 14, 2021, 10:01:42 pm ---...няма да спрат ако не им обръщаме внимание дори ще са много щастливи, че могат да си изкарат хуйвейбинските 40 сребърника на спокойствие.
--- Край на цитат ---
Троле,
както и преди съм казвал, почти винаги съм имал 2-3 пера различни доходи.
Ако ти си седял на Новогодишна софра, аз съм бачкал до откат. Сега в момента си почивам след тренировка и не ми се занимава с тролове.
И обсъждам със себе си, колко акции да си купя. Които, ако днес струват 1, след година-две има вероятност да струват 10!
И оууу, колко жалко, не са Тисли и Гризани ябълки. За руска компания иде реч.
Която в периода на "пандемията", кога всички мъници фалират, порасна 2 пъти.
Вашият варварски капитализъм ме устройва - и като доходи, и като стандарт на живот.
Някой се жалваше, че не били платени специалистите тъдява. Ми щото не си търсен... Що няма какво да предложиш. Затова и ще съществуваш, а няма да се развиваш plcsoft-те.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия