Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Тръмп срещу Байдън

<< < (27/38) > >>

plcsoft:

--- Цитат на: Радико в Февруари 14, 2021, 06:59:19 pm --- Споко споко. Руските престъпници като видят, че не вървят тука и ще се изнесат някаде и нещата ще се оправят и хората ще се върнат. Те нещата вече се случват. И ще ти кажа:
 Когато видиш на мястото на емблемата ЛукОйл някоя друга значи вече са се случили. И скоро ще е.

--- Край на цитат ---

Не знам, Радико!?
Лично аз доста съм скептично настроен за такъв развой. Защото доста мизерия съм видял от тези хора. Комуниста може да му липсва мъдрост, но компенсира с хитрост, лукавство и пълна липса на достойнство. Върти си дирника както му е изгодно, клоуните ряпа да ядат пред тях. Дресиран е за сметачна машина и подсъзнанието му борави само с финикийски знаци за тях е готов и майка си и баща си да продаде или да ги изпрати в старчески домове да гният в мизерия. собствените си деца не жали камо ли да го еня за чуждият човек. Така че очаквам много подмолни действия от тяхна страна, за 70 и кусур години са станали професионалисти в това направление. Дано си прав!!!

EDM electronics:

--- Цитат на: tobo1 в Февруари 14, 2021, 07:25:29 pm ---Ти къде си виждал ченге   :D с Лада. Те са с Мерцедес обикновено, в краен случай БМВ, по това се и разпознават. Между другото същото важи и за мангалите, със същите предпочитания са (защо ли?).

--- Край на цитат ---

tobo1 , като ти прочетох глупавото изказване ми стана така смешно и се сетих, че ти, Радико и plcsoft много ми приличате на анимационните герои на Доньо Донев.  ;D
Не преставате да ме веселите и разсмивате.  ;D

Радико:

--- Цитат на: tobo1 в Февруари 14, 2021, 07:25:29 pm ---Ти къде си виждал ченге с Лада. Те са с Мерцедес обикновено, в краен случай БМВ, по това се и разпознават. Между другото същото важи и за мангалите, със същите предпочитания са (защо ли?).

--- Край на цитат ---
Ето тук съм виждал по точно такава съм виждал:
https://www.google.com/amp/s/automedia.investor.bg/a/2-novini/41857-kak-se-praveha-nay-barzite-zhiguli-za-kgb-za-nedelya/amp 
Виждал съм и Волга със 12 клапана. За нея не знам дали има инфо в нета.

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 14, 2021, 08:09:59 pm ---tobo1 , като ти прочетох глупавото изказване ми стана така смешно и се сетих, че ти, Радико и plcsoft много ми приличате на анимационните герои на Доньо Донев.  ;D

--- Край на цитат ---

Това е  за Трифон Зарезан! :D
 ;D Много ограничена бленда имаш любителю на джигулита, само толкова ли сме!? Че си кон с капаци е вярно, но не се ли научи, че капаците се отварят или извъртат под ъгъл да виждаш повече свят!?!? При джигулата същата работа вършат страничните огледала или това за задно виждане....... ;D ;D

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 14, 2021, 08:09:59 pm ---tobo1 , като ти прочетох глупавото изказване ми стана така смешно и се сетих, че ти, Радико и plcsoft много ми приличате на анимационните герои на Доньо Донев.  ;D

--- Край на цитат ---
ПАРАГРАФ 22

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия