Автор Тема: А знаехте ли, че/защо....  (Прочетена 102356 пъти)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 436
  • Vae victis !
Re: А знаехте ли, че/защо....
« Отговор #330 -: Октомври 06, 2025, 08:11:05 am »
...само батко Джул отбива яростни атаки! Къде е форумният тил бре? Дайте да видим! ПсихоФюрера казва че 80% от българите били копейки?...
Да бе, но първо да обяснят, защо янките носят демокрация там, където има мноооого петрол.
Като обяснят, аз ще им обясня, защо Афганистан беше изключение - наркотиците и редкоземните метали за янките също са петрол. А, че граничи с Иран, Русия (косвено) и Китай - незаменимо.

https://rutube.ru/video/db46a9b4a143d305905bf62404232119/

«Индекс пиццы» сдал все планы Пентагона – Венесуэлу ждёт адский «наезд»!

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 412
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #331 -: Октомври 06, 2025, 03:30:52 pm »
Обръщам се към потомствения фашага, засукан с американска чалма на аватара си:

Колкото и да призоваваш, да викаш отчаено за помощ, никой няма да се отзове, защото ще му се наложи да носи твоя пречупен кръст, и вместо на тебе, на него да му стрича сакъза.  :)

Не ми пука колко евроатлантически отрепки ще ми се противопоставите, не ми е нужна помощ, на сите ви ще раздам "подаръци".  :D

А криминали като тебе - крадци на винкели са ми най-малкия проблем.  ;)

Не моли dymelsoft за помощ, като някаква жена и не го вкарвай в интрига, въпреки че си патологичен интригант. Ще ти дам урок, който ще помниш винаги. На баба ми маникюра ще ти боде на гърлото завинаги пожизнено - хронично, като рибена кост.  :)

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 613
« Отговор #332 -: Октомври 06, 2025, 03:59:56 pm »
Обръщам се към потомствения фашага, засукан с американска чалма на аватара си:

Колкото и да призоваваш, да викаш отчаено за помощ, никой няма да се отзове, защото ще му се наложи да носи твоя пречупен кръст, и вместо на тебе, на него да му стрича сакъза.  :)

Не ми пука колко евроатлантически отрепки ще ми се противопоставите, не ми е нужна помощ, на сите ви ще раздам "подаръци".  :D

А криминали като тебе - крадци на винкели са ми най-малкия проблем.  ;)

Не моли dymelsoft за помощ, като някаква жена и не го вкарвай в интрига, въпреки че си патологичен интригант. Ще ти дам урок, който ще помниш винаги. На баба ми маникюра ще ти боде на гърлото завинаги пожизнено - хронично, като рибена кост.  :)

Сигурен ли си че не се казваш Костадин Костадинов? :) Щот звучиш точно като него.
Но нищо - вий си там срещу луната, има още 80 дена и България гордо ще се присъедини към останалите нормални държави в Европа изцяло, и ще скъса с малоазиатското и анадолско наследство, към което така отчаяно си залепнал. Ще си останета разни "патрЕоти" да си разменяте турцизми само из форума...

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #333 -: Октомври 06, 2025, 04:13:27 pm »
...има още 80 дена и България гордо ще се присъедини към останалите нормални държави в Европа изцяло, и ще скъса с малоазиатското и анадолско наследство...

• Много Напреднал
« Отговор #334 -: Октомври 06, 2025, 05:09:25 pm »
...... още 80 дена и България гордо ще се присъедини към останалите нормални държави в Европа

Боже, как е възможно,
тоя от ден на ден става все по-прос?  :)
Оловния цървул с който си го накичил ката ден, не дава резултат.
Дай му по-тежко житейско изпитание, моля те...  :) - нека работи за една кора сух хляб...  :D

Той е станал отчайващо прос.  :)

Ентани из Америки обесняеть:

<a href="https://www.youtube.com/v/3DHM9PR5Q0Y" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/3DHM9PR5Q0Y</a>

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #335 -: Октомври 06, 2025, 05:41:36 pm »
Той е станал отчайващо прос.  :)

Ентани из Америки обесняеть:
Финансовия експерт от сливенското гето стигнал до Лондон и раздава компетенция по въпроса за или против еврото в България: https://www.facebook.com/share/v/19zKr43Dm6/

Както нееднократно ми се наложи да го кажа в последния месец... вече дори не е смешно:
https://news.bg/int-politics/misterizona-smart-na-izdatelya-na-savetskiya-partien-ofitsioz-pravda.html
Цитат
В Москва бе открит трупът на Вячеслав Леонтиев, 87-годишен бивш директор на издателството "Правда". Според руските медии той е паднал от височина — под прозорците на своя апартамент на улица Молодогвардейская, пише "Фонтанка"

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #336 -: Октомври 06, 2025, 06:38:46 pm »
Жужи,
на амбразурата! Една "нормална" държава по-малко. Или как?

https://rutube.ru/video/4906dd79ef36911770c218ddfde15b00/

Бунт Чехии ужаснул Европу! Ещё одна страна устала от Украины!

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #337 -: Октомври 06, 2025, 07:52:59 pm »
...и България гордо ще се присъедини към останалите нормални държави в Европа изцяло, и ще скъса с малоазиатското и анадолско наследство....
Доо всички f***чекъри:

1. Това ли е "гордото" присъединяване към останалите нормални държави в Европа?
2. От къде е този цитат:
"“Докъде стигнахме. Държавата и столицата да падат жертва на две меки китки. Те не могат да се разберат кой кого да оправи, а ние чакаме да ни оправят живота”, не крият възмущението си софиянци, потресени от ставащото при “добрите сили”."
3. Датата е днешна.

P.s. Наполеон при важни битки е носил червен мундир, та, ако бъде ранен, кръвта да не смущава войниците. Макрон напоследък носи кафеви панталони.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 737
« Отговор #338 -: Октомври 06, 2025, 08:03:41 pm »

Не моли dymelsoft за помощ
Администратора отдавна е абдикирал от форума, така че няма за какво да го моля! Като гледам, ми става ясно че вие тримата и един още, сте 80% от форума и путифилският български народ!

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #339 -: Октомври 06, 2025, 08:50:54 pm »
P.s. Наполеон при важни битки е носил червен мундир, та, ако бъде ранен, кръвта да не смущава войниците. Макрон напоследък носи кафеви панталони.
Кажи честно :)

Като гледам, ми става ясно че вие тримата и един още, сте 80% от форума и путифилският български народ!
Това е положението, пич... :)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #340 -: Октомври 06, 2025, 09:09:43 pm »
...
...

https://rutube.ru/video/f90592df465dd4d3f3fc91df17fa72a4/

Британский журналист ощутил культурный шок от поездки в Москву

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #341 -: Октомври 06, 2025, 09:17:39 pm »
Британский журналист ощутил культурный шок от поездки в Москву

Да го бяха изкарали извън третье кольцо, щеше да се почувства като в играта "Сталкер"...

• Много Напреднал
« Отговор #342 -: Вчера в 08:43:35 am »

Казвам ти честно.  :)
Това е положението - "Присмял се хърбел на щърбел"   :D

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #343 -: Днес в 02:05:05 pm »
Г-н Администратор,

Пуснете анкета в нова тема с ясен въпрос:
„Иска ли българският народ да участва във въоръжен конфликт, който не е наш? — ЗА / ПРОТИВ“

Народът е суверен и държавната власт произтича от него — решението за участие във война не е предмет за задкулисни решения или импровизирани политически маневри; то принадлежи на гражданите.
не на Парла-ментъ-т

Ако мнозинството е „ПРОТИВ“ — да се пристъпи към незабавно организиране на мирни, масови действия с ясен обществен дневен ред:
масово, мирно шествие с лозунги: „Не война — мир“ и „България — неутралитет“;
искане за публично обсъждане в парламента и иницииране на референдум;
искане за оставки и парламентарна/правна отговорност за всеки, който се опита да наруши изразената воля на народа.

Никакви заплахи, никакво насилие — политическа и правна отговорност, прозрачност и референциално решение от суверена. Ако властта продължи да тъпче волята на гражданите, ние ще отстояваме конституционното си право чрез законни, мирни и масови действия до изпълнение на волята на народа.

Пуснете анкетата. Българският народ има право да каже „НЕ“.
Благодаря.
НЕ занимавай админа с глупости.

1. Много телевизия гледаш!

2. НЯМА българска политическа класа като цяло - всичко е от ибрикчия нагоре.

3. Файда има САМО и ЕДИНСТВЕНО, ако на "отговорните другари" им влезеш в къщата и лично
"много учтиво" ги помолиш да дадат отчет за делата си. И писмена декларация за бъдещи намерения.

4. Иначе както тия 35 години ще става - ще ти пудрят мозъка, ще те плюят, а ти ще викаш: дъждец вали...

5. Е Путин ги чака колко години. Замразиха 250 - 300 милиарда руски активи. С тия пари нещо взеха да финансират войната.
А Запада е инвестирал в Русия около 1 трилион. Сега ще започва по бързата процедура Запада да плаща за тази война.

6. Бий, да те уважават! За съжаление друго човечеството като цяло не е измислило. За 21 век - още по-малко...

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 737
« Отговор #344 -: Днес в 02:57:28 pm »

2. НЯМА българска политическа класа като цяло
Че вие тримцата+1 не сте ли...... На форума!