Форум > Препратки, сайтове, източници
А знаехте ли, че/защо....
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Август 06, 2025, 03:47:19 pm ---EDMчо, ми тия суфиенци, гадняри бе брат! Все у дупката те завират!
--- Край на цитат ---
Ай стига ве.... ;D
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Август 06, 2025, 03:47:19 pm ---SOS! SOS! Help! На острова съм! На острова съм! Изнемогвам!
--- Край на цитат ---
Сериозно ли ве.... ;D
Михаил Кузмов:
https://news.bg/int-politics/ukrayna-udari-edinstveniya-zavod-v-rusiya-za-proizvodstvo-na-heliy.html. Айде ве? Ми тва по сериозно от паяжината изглежда!
EDM electronics:
Публично признание! :)
Публично признавам, че:
Михаил Кузмов е най-състоятелния във форума, :D
той ходи на места на които аз и по-голямата част от останалите не могат да си позволят, като: Дубай, Мавриций, Лемнос, черноморския хотел на Витан ;).
Предполагам сега дори той най-вероятно е пак в Дубай, не на работа разбира се, а да чеше пъпа. ;)
Признавам, че МНОГО МУ ЗАВИЖДАМ :D за това и най-вече за луксозното му бунгало. :D
Много искам да имам и аз такова бунгало, той ме разкри ;) /ЗАВИСТТА МИ ;) :D/, но понеже съм комунист и завистлив, вероятно никога няма да имам, ще си остана със счупената комунистическа Жигула и заблудата в освободителката Русия, която НЕ ни е освободила от османско робство, но е взела 30 т. злато за това. ;) :D и после ни е поробила, като е реинкарнирала българската държава от 5-вековната си смърт, давала ни е суровини и технологии на символични цени и е построила повечето заводи, ТЕЦ и АЕЦ в страната.
Дет съ вика: признат грях, половин грях ;D
VITAN:
А знаехте ли, че/защо....
В Германия изнамериха нова дума: русофрения.
То е като шизофренията, но се отнася до Русия.
Значи всеки момент Русия:
- ще се разпадне;
- ще фалира;
- ще яде бой на фронта;
- населението бедно ще се вдигне на бунт за демокрация;
- и пр., и пр. и пр.
На Запад русофренията е почти религия. Че и тъдява.
VITAN:
Американский телеканал CNN сравнил самолёты президентов России и США Владимира Путина и Дональда Трампа.
«Это поразительное и необычное зрелище: два президентских самолёта стоят рядом на американской земле, причём на военной авиабазе США», — говорится в материале.
Отмечается, что оба широкофюзеляжных самолёта оснащены четырьмя двигателями, но российский лайнер конструктивно более современный.
https://www.youtube.com/v/NrLvlS67CbQ
Не валяй дурака, Америка! (Don't Play the Fool, America!)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия