Автор Тема: Директен гравитационен двигател  (Прочетена 3692 пъти)

Неактивен doktora

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 23
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #15 -: Октомври 17, 2020, 01:58:32 pm »
До Bat_Vanko: Човек трябваше ми доста време да осмисля написаното от теб. Кво хидростатично налягане кви пет лева ... Имаме потъваща система и изплуваща система. Даже като потъва хидростатичното налягане още повече ще свива обема, а като изплува напротив обема при повишено налягане в системата още повече ще се раздува. Както и да е ... Конструктивизъм и пак конструктивизъм. Направете две такива системи от ФИ 400 или поне ФИ 300 ... Направете опита на симпатягата германец / и в тях има българска кръв, но това е друга тема ... / . Слагате ги на лост във вода и ще видите коя част потъва ... Това е система с променлив обем, а след това по нея ще видите и как се прави система с малка променлива маса и с голяма променлива маса. Ама първо си мръднете гъзовете като германчетата да направите нещо ... Самия факт, че ще получиш минимално количество енергия директно, а не индиректно като при водните торбини заслужава паметник от гранит, така че вместо да го говориш го направи ... Като докажеш минималната печалба ти доказваш възможността за гравитационна енергийна печалба и след това остава последващото е чиста технология особено ако се ЧЕТЕ УЧИТЕЛЯ ... което се оказа е много трудна работа. Учителя до последно изпитваше неистов страх от това какво ще му се случи ако сподели идеите си. Не беше само стремежа към закономерна печалба от своето познание. Така и си отиди без да пожелае публичност. И все пак 1960 година той беше направил две метални ситеми с възможност за гравитационно обоснован обем и маса и беше осъществил това което ви казвам да ги преобърните и да осигурите вечно движение. Метални бяха защото трябваше да има лостово окачване, но нещата наистина за него са приключили до там, НТО ПЪК СЛЕД ТОВА Е СЪЗДАЛ ТРИ ВЕЛИКИ ТЕОРИИ ВСЕ ПО - СЪВЪРШЕННИ И ВСЕ ПО - СЪВЪРШЕННИ ОТ КОИТО НАЙ - ВАЖНИТЕ ФРАГМЕНТИ СА В НЕГОВИЯ БЛОГ ... Необходимо е само вяра, но не вярата на глупака от религиозен характер ... просто трябва да повярваш, че Бог е най - простото нещо и е направен от Материя/Пространство/Движение и Всичко си идва на мястто ... Оказа се, че не става така. Аз съм изхарчил към едно мерцедесче пари от по - евтинките, може и повече ... Кой от вас е изхарчил толкова и готов ли е на още 10 мерцедеса от по - скъпите да завършим технологията и да полваме безкраен енергоисточник и ДА ПРОСЛАВИМ БЪЛГАРИЯ ... Никой от вас. Затова четете и помнете и питайте. Като само питате, а дори и пластмасов модел не сте направили аз ще обяснявам, обяснявам пък ще приключа с лаладжийството ... Дерзайте. Знам, че вътрешно знаете, че от гравитацията може да се тегли неограничено количество енергия, но нямате вътрешното познание за да го направите. Аз го имам, но ще го правим алгоритмично / етап по етап ... разбира се ако желаете и не се ядосвате ... / докато приключим по един или по друг начин.

Активен Радико

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 5 674
 • Пол: Мъж
 • Преди сламката е гредата
  • http://martinov-radiko.blogspot.com/
 • Скайп: radiko1a
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #16 -: Октомври 17, 2020, 02:02:46 pm »
Докторе много на високо хвърчиш. Аз мога да си представя и система от сто хиляди такива подсистеми работещи в паралелнопоследователна схема. Не мога обаче да си представя, че съм собственник на такъв парцел където тази система може да бъде монтирана.
epwpixieq-1 беше отворил една много интересна тема със въпрос:
Енергията необходима да се загрее ЕДИН ЛИТЪР ВОДА до 100 градуса. На какъв механичен еквивалент е равна тоест каква тежест на каква височина може да се повдигне със същото количество енергия. Или обратния вариант каква тежест да се спусне за загряването на литър вода??? Дали знаеш отговора на този въпрос?
П.П. Точно Бат Ванко е направил най добре работещата установка и всичко което ти пише е опитно проверен конструктивизъм. Твоето отдавна е само чиста теория с дребни недоглеждания в нея.

Неактивен doktora

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 23
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #17 -: Октомври 17, 2020, 02:44:37 pm »
Харесва ми конструктивния тон и неверието. Точно това е истинската Вяра: КОГАТО ИВАНЧО ВЯРВА НА Х-Я СИ,А НЕ НА ТЪПАНА, ЧЕ МАРИЙКА Е Д-А ...
До Радико: Може и да съм в заблуда ... тогава ще си говорим още малко и ще спра да досаждам ... Примерно аз повярвах на krasi 1967, че има хляб в идеята му защото асиметричното ротационно движение е бъдещето на космическите транспортни технологии, но не можах да си представя, че имаме чиста инертност която трябва да направим на действие / физиката няма необходимата терминология, а и на мен не ми се изучава тепърва физика / и съответно с един приятел направихме установка и ... пунта мара се оказа. Човека е искал някой да му свърши работата по работната хипотеза без да си мръдне гъза ... ЛАЛАДЖИЙСТВО НА ЕНТА СТЕПЕН ... Аз не целя да ми свършите моята работа: 6 бонки за две системи по 75 кг. с водата съм ги прежалил. Те ще ми послужат за алгоритмичен етап за да ги усъвършенствувам ... Трябва да ги докараме на пластмаса или алуминий до 15 - 17 кг. с водата и тогава да направя още 6 бр. или 8 бр. и ще пусна и клип, но случихме на криза и инвестиционните намерения са едно, а като ти намалее финансовия ресурс е друго. Аз Вярвам/Знам, че ще се справя ...
Не мога да ти кажа за загряването на водата, нямам познание за това, обаче знам, че водата ще се загрява и дори и това може да се ползва като енергоисточник. Последователните системи няма да ги правим ние, а бъдещото техническо стопанство на което докажем, че гравитацията не е консервативна, а и няма консервативно енергийно поле, никога не е имало и никога няма да има. Обясни ми какво точно Бат Ванко е направил и ще видим какво не е донаправил за да се случат нещата. Най - добре е да се види, но тук вече идват технологичните въпроси и техните тайни. Не мога да коментирам нещо което не мога да си го представя ... Дай схема като мен, макар, че тази схема е направена от други ... се тая ... трябва да си го представя за да ти кажа кусурите като толкова иска да го усъвършенствува ... По - голямата част от мерцедеса отиде за система базирана на безконечна лента, но Учителя трябваше да има малко повече доверие и щяхме да сме готови отдавна. И тя може да се доработи, но тук ще разглеждаме само тематиката ДГД базирано на системи с променлив обем и маса. Отговори ми на един въпрос: разбрали какво представлява система с променлив обем и какво представлява система промелив обем и маса???

Неактивен Bat_Vanko

 • Сериозен Експериментатор
 • Сериозен
 • ****
 • Публикации: 1 103
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #18 -: Октомври 17, 2020, 02:53:23 pm »
До Bat_Vanko: Човек трябваше ми доста време да осмисля написаното от теб. Кво хидростатично налягане кви пет лева ...  Конструктивизъм и пак конструктивизъм. Направете две такива системи от ФИ 400 или поне ФИ 300 ... Направете опита на симпатягата германец / и в тях има българска кръв, но това е друга тема ... /
Еми как да го осмислиш бе моето момче като ти дори конструкция не си направил. Още си на ниво "тубата в коритото" (както вече казах). Пари чакаш, хиляди левове... Ако беше отделял само по 1 лв на ден за една година щеше да направиш това описано в тази тема преди 3 години и половина: https://analogov.com/showthread.php?tid=98. Няма да ти казвам кой е автора и защо той има правото да говори от висотата на опита си.
Като докажеш минималната печалба ти доказваш възможността за гравитационна енергийна печалба и след това остава последващото е чиста технология особено ако се ЧЕТЕ УЧИТЕЛЯ ... което се оказа е много трудна работа.
Който не е търсил оправдание за некадърността си той не е намерил.
Аз съм изхарчил към едно мерцедесче пари от по - евтинките, може и повече ... Кой от вас е изхарчил толкова и готов ли е на още 10 мерцедеса от по - скъпите да завършим технологията и да полваме безкраен енергоисточник и ДА ПРОСЛАВИМ БЪЛГАРИЯ ... Никой от вас. Затова четете и помнете и питайте. Като само питате, а дори и пластмасов модел не сте направили аз ще обяснявам, обяснявам пък ще приключа с лаладжийството ... Дерзайте. Знам, че вътрешно знаете, че от гравитацията може да се тегли неограничено количество енергия, но нямате вътрешното познание за да го направите. Аз го имам, но ще го правим алгоритмично / етап по етап ... разбира се ако желаете и не се ядосвате ... / докато приключим по един или по друг начин.оляно родата.
И бюджета на щатите да заложиш ще си остане едни пари хвърлени на вятъра. Направи това което е показано в темата https://analogov.com/showthread.php?tid=98 и ще се убедиш колко въздухарски са твоите изказвания. За да стане икономически ефективна установка трябва вместо олово да се използва материя от черна дупка. А до тогава е просто една офис занимавка доказваща че енергия от гравитацията може да се получава и нищо повече.
П.п. И кой сега е лаладжията??? Кви 6 бонки бе моето момче - показаното излезна 300 лв. Ти да не мислиш да изхранваш до 9 коляно родата.

Неактивен doktora

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 23
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #19 -: Октомври 17, 2020, 02:58:46 pm »
На колко си години Бат Ванко?

Неактивен doktora

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 23
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #20 -: Октомври 17, 2020, 03:02:19 pm »
Ох. Извинявам се за спама. Благодаря от сърце воистина: ще го/ги разгледам довечера схемите и ще коментирам ако ви се чете стига да ги разбера разбира се. Аз не съм конструктор. За мен е важна фундаменталната идея и аз ще си намеря кой да помогне стига да се убедя, че не го лъжа. За сега смятам, че не лъжа. Не търся внимание. Ще видим.

Активен Радико

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 5 674
 • Пол: Мъж
 • Преди сламката е гредата
  • http://martinov-radiko.blogspot.com/
 • Скайп: radiko1a
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #21 -: Октомври 17, 2020, 03:23:25 pm »
Ох. Извинявам се за спама. Благодаря от сърце воистина: ще го/ги разгледам довечера схемите и ще коментирам ако ви се чете стига да ги разбера разбира се. Аз не съм конструктор. За мен е важна фундаменталната идея и аз ще си намеря кой да помогне стига да се убедя, че не го лъжа. За сега смятам, че не лъжа. Не търся внимание. Ще видим.
Господин Михов, и двамата с Бат Ванко ти го казахме в прав текст по два или три пъти:
Идеята е работеща. Ние сме се убедили експериментално, че работи.

Какво от това обаче.
А да и да добавя:
За ефективността на механизма няма абсолютно никакво значение каква е по състав тежестта която ползваш дали олово, живак желязо, бетон ако щеш и платина да сложиш все е тая. Ефективността е равна на разликата в обемите умножена по относителното тегло на водата в която е потопена установката. Тоест в червено море ще бъде малко по ефективна от колкото в язовир Копринка.

Неактивен бай Теню

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 401
 • Чем больше узнаю людей, тем больше нравятся собаки
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #22 -: Октомври 17, 2020, 03:45:46 pm »
Да, установката е работеща, но за съжаление е неефективна. А и не е гравитационен двигател това а Работи благодарение на Архимедовата сила. Аз затова съм се организирал и в най скоро ще направя чист гравитационен  двигател. Размерите ще са 4х4х2метра, но подробности по късно.  Засега само съм осигурил някакви средства като начало. Но поне съм убеден в силата на гравитацията и в реалната възможност да се направи ГД

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 484
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #23 -: Октомври 17, 2020, 05:27:30 pm »
бай Теню е прав, това не е гравитационен двигател, а такъв по закона на Архимед. Едно тяло потъва толкова обем, колкото е неговото тегло. Във вода 1л=1кг. Ако обема е по-голям от теглото ще изплува, ако е по-малък ще потъва.

На пръв поглед би трябвало да работи такъв двигател. Има направен прототип от украинеца Слободан, но въздуха се подава от компресор в заборници, които въртят двигателя:

<a href="https://www.youtube.com/v/6RtHeFubBa4&amp;t=112s" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/6RtHeFubBa4&amp;t=112s</a>

Активен Номак

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 115
 • Пол: Мъж
 • Благороден! България над всичко!
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #24 -: Октомври 17, 2020, 06:46:59 pm »
Спокойно докторе! Свободна енергия винаги е имало!
Обяснете моля,как се променя обема?защо се получава тази разлика( на клипа)..?Неактивен бай Теню

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 401
 • Чем больше узнаю людей, тем больше нравятся собаки
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #25 -: Октомври 18, 2020, 02:47:53 pm »
Наоми на тебе като не ти е ясно как една празна бутилка плава и една смачкана не плава не знам какво повече трябва да ти се обяснява

Неактивен doktora

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 23
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #26 -: Октомври 19, 2020, 12:18:25 am »
Има хляб, безусловно има хляб във вас щом сте решили да проверите. Аз първо разбрах Теоретикопрактическият Комплекс и след това бях принуден от съдбата да разбирам техническите въпроси. Поправям си машинките, но не мога да кажа, че съм толкова грамотен като вас технически, но в Теоретикопрактическия Комплекс няма по - грамотен от мен на тази земя. Аз не съм Учителя - Георги Колев Михов и не ви принуждавам да изпитвате уважение към него ... ако разберете, самото Разбиране ще ви принуди да изпитвате такова. По написаното от вас виждам, че все пак ви е ясно, че в идеята му има хляб. Е как да няма като до сега никой не е доказал неконсервативност на гравитационно поле, а брауновия газ на Илия Вълков и катализатора на Стефан Найденов, Гуидо Франч и т.н. / не знам защо сина му мълчи като ... и нищо не прави за идеите на баща си ... може би простаците са му затворили устата ... / фактически ползват като ускорител гравитацията и доказват неконсервативност, катализаторите и ензимите също, но те ползват друга " техническа " страна на Гравитацията като енергоисточник - спиралнолинейните преходи ... това го ползват и звездите за безкрайни процеси на самозахранване. Това, че ви го казвам не значи, че тези учени умове безусловно велики са го знаели. Аз се казвам Венцислав Александров Должиков и само един човек от вашия форум дойде до мен за да попита вие ли сте доктор Должиков от Пловдив. Чукнете в интернет и вижте кой съм аз ... Заставам с името си зад идеите на Учителя. Този приятел го беше заинтересувало резюмето   което съм написал до НАСА на английски / преведе ми го приятелка от Техническия Университет София - клон Пловдив ... и правописа и стила ми пооправи да не се излагаме ... / ... Яд ме беше, че набора kkrasi 67 за миг ме разсея с центробежната установка да не видя действието и противодействието в нея и лъжливо я кръстих едностранна центробежна сила и увлякох и моя приятел да я направи ... и леко го разочаровах, но все пак ме вижда що за човек съм и смятам, че не всичко може да се изчисли теоретично, а и излезе евтино. Няма да говорим за едностранната центробежна сила тук, но тя наистина е много интересно нещо. Учителя вече не е между живите от 4 години и 1 месец ... Бог Да го Прости воистина ... не се " подвизава " под моето име.
До Bat_Vanko: ако трябва да се обясняваме с думи ... дълга и широка, дай телефон или ми звънни на моя / 0899 57 61 47 /, но трябва да е към 20.00-20.30 иначе като не знам, че си ти ще те отсвиря предвит работата ми и огромните маси от хора с които работя. За да тегли стабилно енергия на установката и трябва стабилно окачване, трябват височини, дори и разбити на по - малки ти трябват поне десет метра мултиплицирани многоверижно и може да направиш и пад от 1000 километра, но чудесата без инвестици не стават и  там е друга бира. Тези установки са най - примитивните и са слон за мравка съотношение на извлечена енергия ...

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 051
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #27 -: Октомври 19, 2020, 12:32:07 am »
Това наистина би било гравитационен двигател!
Архимедовата сила е пряко следствие от действието на гравитацията!
Именно гравитацията създава дълбочинното налягане, което от своя страна предизвиква подемната сила.
Дали ще променим обема или плътността - няма значение, ефектът ще е еднакъв.
Отговорете си на следния въпрос - ако потопим две метални бутилки (практически несвиваеми) с еднакъв обем, но от едната изтеглим повечето въздух - коя ще потъне повече?

Въпросът при тази установка е, че се опитваме да накараме гравитацията да работи сама срещу себе си, което досега никога не се е увенчавало с успех (освен при барон Мюнхаузен)!

П.п....Докторе, пад от 1000 километра и 1000 пада от по 100 метра (както и 10000 пада по 10 метра) са несъпоставими неща, не ги отъждествявай, че става "неловко"!
« Последна редакция: Декември 01, 2020, 06:25:17 pm от Аtos »

Неактивен ndm

 • Специалист
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 631
 • и има и ш извади ако трее - че даже ш и работи
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #28 -: Октомври 19, 2020, 12:49:01 am »
Bat_Vanko, събуди СЕ, въпреки късната доба, ПРИЗОВАН СИ, и още ИЗБРАН измежду огромните маси от хора. Едно твое обаждане ни дели от кво беше там…. Да разбирам те Батко, спиш не ставаш, вСЕ пак спазваш уречения час трябва да е към 20.00-20.30, само тогава е свиренето, през останалото време е предвидена работа с други огромни маси от хора.

Неактивен doktora

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 23
Re: Директен гравитационен двигател
« Отговор #29 -: Октомври 19, 2020, 01:02:14 am »
Полу Директен Гравитационен Двигател принципно описание / това не е ДГД, но има хляб ако някой разбираше истински какво гравитацията представлява ... иначе в нета има такива установки и могат да се решат и кръгово, но пак казвам това не е ДГД /:Когато се направи вертикална верига от чаши ... Представете си огромни по 1 куб. метър. Примерно добиват газ от 3 километра дълбочина и веригата от полусфери или полукапки са навързани на безконечна верига 3000 бройки ... Долу има устройство / трябва да се изчисли горе обема на газа да не надвишава 1 куб. метър тоест да не губем газ от чашата / което дозирано пуска порция газ в обърнатата с кухината надолу чаша ... Представете си бездната на океана и хидростатичното налягане долу на какъв обем държи газа, но въпреки това пак си представете колкото по - нагоре са чашките толкова и хидростатичното налягане ще намалява и обема на газа ще нараства. Представете си каква енергия ще засмуква от Индиректната Гравитационна Сила три километровата система ... Горе чашите се преобръщат  ... Има събиращо устройство и природния газ тръгва по тръбите ... А чашите поемат вода и тръгват надолу към бездната. Парогенератора на АЕЦ ряпа да яде дори и от тази индиректна гравитационна установка ... Разбира се няма нужда да спорим, че природния газ е втечнен долу в бездната, но може и част от енергията на установката да се отдава за първоначална позготовка ... Важна е идеята и как да бъде технически реализирана.
Примера да смачканата и несмачканата туба е добър, но до ДГД с променлив обем което да е стабилно във водна среда пътя е дълъг иначе до сега всичко щеше да е готово. Поставена в режим на неконсервативност гравитацията е нещо страшно. Както при здрав фундамент може да разкарва нагоре надолу панелка / панелен блок / като иде си дойде си / черните дупки в короната на Слънцето се движеха много бързо за свръхмасивни обекти и затова насаянците нищо не можаха да чакалдисат ... на всичкото отгоре този клип с черния обект засмукващ материя от короната на Слънцето и бързо изчезващ от полезрението на камерата като запис в ютуб не мога да го намеря ... / на километри височини така и поставени в режим на неконсервативност ензимите, които са директни гравитационни двигатели могат да изгорят човека с огъня отвътре ... Вижте дали този документиран " дребен " и " жълт " факт някой ви го е обяснявал по този начин - явлението се нарича СЧС - спонтанни човешки самозапалвания ... Дълга тема и въпреки, че звучи парадоксално е пряко свързана с ДГД. Стига толкова. Само ако искаш Бат Ванко се обади ...