Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Фундаментални грешки на съвременната наука

<< < (25/37) > >>

svetlio760:
Именно- дизайнера. В началото от центъра на галактиките е излизало нещо, тоест центровете са отблъсквали материя. после е спряло да излиза и центровете са започнали да привличат тази материя, в следствие тази материя се е завъртяла около центровете. Това е. Само че ако се беше въртяла милиарди години щяха да са пръстени, но понеже се върти от 7-8 000 години са спирали. Мога да опиша това как пасва на сътворението описано в Битие- Дизайнера, ден по ден. Къде сгреших?

montanar:
svetlio760 ти си гении!
Идеално пасва на теорията за великанската цивка ......
1.Великана си е издухал носа.
2.Плеснал е цивката на дувара.
3.После е бръкнал с пръст в нея и я е размазал.
4.Цивката е започнала да се спича.

//може да се приложи и за други великански телесни субстанции, не знам ние точно от коя субстанция сме//

::)

Радико:

--- Цитат на: svetlio760 в Май 24, 2021, 03:12:29 pm ---Именно- дизайнера. В началото от центъра на галактиките е излизало нещо, тоест центровете са отблъсквали материя. после е спряло да излиза и центровете са започнали да привличат тази материя, в следствие тази материя се е завъртяла около центровете. Това е. Само че ако се беше въртяла милиарди години щяха да са пръстени, но понеже се върти от 7-8 000 години са спирали. Мога да опиша това как пасва на сътворението описано в Битие- Дизайнера, ден по ден. Къде сгреших?

--- Край на цитат ---
Ами в мащаба седем осем хиляди години е смешна датировка.  Тук по нашите земи е имало човешка култура от преди 40000г. четиресет хиляди години. За другото няма да говоря. А и да знаеш виждал съм я знам как и е определена възрастта. Просто са смешни тия 8000 години.

epwpixieq-1:

--- Цитат на: svetlio760 в Май 23, 2021, 08:01:24 pm ---Та на въпроса- защо спирала като всичко веществено(слънца, планети, системи) се върти около центъра на галактиката, не под формата на водовъртеж (ние не падаме към центъра на галактиката, а се въртим около центъра на галактиката подобно на астероидния пояс около слънцето само че по- бавно).

--- Край на цитат ---
Въпроса за спиралата е много фундаментален и затоа е изисква доста познание за динамичните взаимодействия между различни елементи които ние предполагаемо малко роазбираме. Но, може би, допълнително зрънце на познание, което ни доближава до отговора може да се види в графичното изобразяване на определени първични числа: https://www.youtube.com/watch?v=EK32jo7i5LQ

svetlio760:

--- Цитат на: Радико в Май 24, 2021, 04:19:44 pm ---Ами в мащаба седем осем хиляди години е смешна датировка.  Тук по нашите земи е имало човешка култура от преди 40000г. четиресет хиляди години. За другото няма да говоря. А и да знаеш виждал съм я знам как и е определена възрастта. Просто са смешни тия 8000 години.

--- Край на цитат ---
Няма апарати способни да извършат датировка по- стара от 7-8 000 години. Коректни резултати дава единствено анализа на полуразпада на въглерод 14

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия