Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Фундаментални грешки на съвременната наука

<< < (24/37) > >>

montanar:
Радико - ако го повториш една лъжа достатъчно пъти става истина - нали? :)
Не ме предизвиквай за пореден пъд да ти набия канчето.

Радико:
Би могъл да го направиш единствено със личностни нападки не и със логически доводи.
За твое съжаление просто не съществуват такива във полза на твоята кауза. Съжалявам но очевидно е време да преосмислиш вярванията си. Нищо няма да загубиш от това само ще почнеш да мислиш по добре.

montanar:
Ех Радико, Радико ..... не можеш да го преживееш ......
За последен път те предупреждавам да си седнеш на ташаците - не ти трябва да се къшмериш допълнително - достатъчно си се осрал.

svetlio760:
Абре, у тоо сайт сите си хортувате в стил
-Колко е часа?
-Пет метра!
На плоскоземеца Майнд зададох въпрос- ич не ме отрази, но пък ми даде отговор на негови си въпроси. Сега тук задавам въпрос и бам! Дежа вю. ;D ;D ;D

Радико:

--- Цитат на: svetlio760 в Май 24, 2021, 12:04:16 am ---Абре, у тоо сайт сите си хортувате в стил
-Колко е часа?
-Пет метра!
На плоскоземеца Майнд зададох въпрос- ич не ме отрази, но пък ми даде отговор на негови си въпроси. Сега тук задавам въпрос и бам! Дежа вю. ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---
Нали ти отговорих бе Светльо. Ето още веднъж:
Питай дизайнере на вселената защо е решил така. Иначе ти май и сам си отговори на въпроса:
Ако едно въртящо се тяло се взриви парчетиите ще се разлетят радиално но и ще продължат да се въртят при което се образуват въпросните спирали. Лично за мен този отговор въобще не е издържан. Защото когато се опиташ да го повториш в умален мащаб се получава друго. Примерно като гледаш искрите на флекса. А законите на механиката са еднакви без значение мащаба. Остава само другия отговор "дизайнера"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия