Начало > Новини от света на технологиите
Преминете на свободния пазар на електроенергия
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 01, 2020, 08:38:30 pm ---Много съм доволен от Жигулата си. Днес и купих нов акумулатор и сега отивам да го сменям. Не я давам за никоя западна кола. Много здрава кола и луксозна. :D
--- Край на цитат ---
Доволен ще си ами, де ще идеш! Той бай Рус ще ти подари нов таралясник, за добра служба! Още по-луксозен та на стари години да ти намества бъбреците и ставите и да се доизтръсква малкият от малката нужда!? ;D ;D
prp:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 01, 2020, 09:26:06 am ---Ти си тотално объркан човек. Много сте ми странни такива, типичният пролетариат, не по-лошо - роб, с робско самосъзнание, дето му става хубаво да има господар, а сте с крайно десни убеждения на капиталисти. Дядо Радико е същия. Лепи плочки завалийката, а е капиталист :D. Това според вас нормално явление ли е, аз мисля, че това не е нормално явление? :D
Но и друго е странно. Защо такива като мен, които нямат робско самосъзнание, нямат господар, никой не събира от мен принадена стойност, печелят достатъчно добре особено по време на криза от спекула, защото познават доста добре геополитическите процеси и могат да предвиждат събития напред, са се закъхарили за такива, като вас? И аз не мога да си отговоря на тоя въпрос. Трябва да стана егоист и да си гледам единствено собствения интерес.
--- Край на цитат ---
Според мен ти си от петата колона ченге или потомък на такъв смучиш пари по комунистическа линия. Заради такива паразити сме на това дередже в момента. Само флудваш форума с пропагандни глупости на които само идиот би повярвал. Нито един твой пост няма нищо общо с идеята на форума. Идеята е да направиш форума нещо като жълтите вестници и сайтове на Пеевски ли?
Ksurnev:
Много писане, нищо казване.
https://p.bnt.bg/d/z/dzkultura_121216_funkcionalna_negramotnost_razgovor_x264-64545.mp4
Ами, то децата зависят от възрастните!
EDM electronics:
--- Цитат на: prp в Септември 02, 2020, 03:47:51 am ---Според мен ти си от петата колона ченге или потомък на такъв смучиш пари по комунистическа линия. Заради такива паразити сме на това дередже в момента.
--- Край на цитат ---
АААаа....Хахахахаааа...аааа ;D
Ей, това ли те е мъчила главата в 3:47! през нощта, откъде тоя ги изкарва тез много пари, светела ти е лампата цяла нощ? :D
Да ти кажа, щом си стигнал до тия изводи - умен си, умен си... :D
Ама питай Радико, той най-напред ме разкри как ми плаща КГБ и усети, като му фалирах сервиза, едва като ме запозна във форума. :D
Такива коментари ми вдигат настроението ;D и аз се амбицирам да СМУЧА още повече пари по КОМУНИСТИЧЕСКА линия, като бивш или настоящ милиционер. :D
GMG:
--- Цитат на: Номак в Септември 01, 2020, 09:03:35 pm ---Няма държава.няма народ.няна Просвета,няма нищо.има простаци .корупция и джендъри!
Такова тотално опростачване е ,че нямам думи!
Всякаш само простаците искат да останат в таз територия и за това опростачват така стремглаво...
Само ядрена бомба може да оправи нещата-камък върху камък да не остане!
--- Край на цитат ---
векторе, изтрил си си линията на живота от много чУкане ;D
Кат гледам горе, нищо чудно. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия