Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Състав на земното ядро
Михаил Кузмов:
Може ли да ми светнете, с кой номер между селски транспорт ходите до ядрото? Искам да видя и аз, че да взема компетентно отношение по темата!
dmitarp:
С бързият влак за Карлуково.
Радико:
Много сте глупави бе. Къв автобус, къв влак ви гонят. Със асансьор се ходи до там. Аз ходих със служебния от Церн дето го ползват техниците по поддръжката на Геодинамото. Ходихме да му гресираме лагерите, че губи мощност и за това отслабва магнитното поле на земята.
ndm:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 01, 2020, 06:28:57 am --- с кой номер между селски транспорт ходите до ядрото?
--- Край на цитат ---
Кузмов, монти по-горе предЛОЖИ такъв воаяж, но шофьора прави само левите завои с цел попълване на някои празноти.
Радико:
--- Цитат на: juliang в Август 31, 2020, 10:47:55 pm ---Радико, не е съвсем ясно дали при наляганията на 1000-2000 км под земната кора желязото не запазва магнитните си свойства и при висока температура... не се сещам да съм срещал да са провеждани такива експерименти.
--- Край на цитат ---
Провеждани са знае се, че не се променя заради това изнамериха тази "велика" хипотеза за Геодинамото и магнитното поле породено от циркулацията на електропроводящи течности. Която е още по тъпа от онази за големия железен магнит в сърцето на земята.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия