Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
СЕ???
Bat_Vanko:
Технократе, технократе, айде всички други били лилипути ами ти самият какво свое можеш да покажеш за да докажеш че не си такъв??? За двата магнита разбрахме - били твърде скъпи и твърде трудни за разбиране. Но поне една дъска с четири лагера да беше сглобил. Макар че дори за лагерна количка са необходими чук, пирони и по голям набор пръсти, все недостижимо за твоите възможности начинание.
П.п. и този ти пост го добавих към раздела "Търкане на клавиатурата"
Радико:
epwpixieq-1 машината която си разглеждал и за която си дал линка в тубата беше обект на ожесточени дебати тук в този форум и беше реализирана от Макс1962. Реализираното устройство работеше точно така както прогнозирахме няколко човека "отявлени критици" а бяхме сериозно оплюти от оптимистично настроените СЕфанатици. После обаче никой освен Макса не каза "да бе прави бяхте" Е Макса извлече доста полза от този експеримент. Кофтия момент беше, че тази лекция по гравитационни устройства дето си я направи му струваше къде две три хиляди евра. Са не знам може би като е върнал железарията на вторични е намалил малко загубите, но не е кой знае колко. Както и да е. Мисля, че освен посочените от мен две теми, всички други гравитационни устройства разглеждани в този форум са неработещи.
макс1962:
Така е, ама даже и след това някои хора не ме послушаха и започнаха да ми обясняват, че трябвало да е наобратно. Тоест, да се върти от не знам къде си. Откъдето и да се върти, все тая. Нищо не пада, ако не е вдигнато преди.
технократ:
--- Цитат на: Bat_Vanko в Юни 28, 2020, 09:44:04 am ---Технократе, технократе, айде всички други били лилипути ами ти самият какво свое можеш да покажеш за да докажеш че не си такъв??? За двата магнита разбрахме - били твърде скъпи и твърде трудни за разбиране. Но поне една дъска с четири лагера да беше сглобил. Макар че дори за лагерна количка са необходими чук, пирони и по голям набор пръсти, все недостижимо за твоите възможности начинание.
П.п. и този ти пост го добавих към раздела "Търкане на клавиатурата"
--- Край на цитат ---
А ти какво си направил, я да видим. По полека с квалификациите.
MTM:
технократ, Bat_Vanko отдавна е направил БЕ(безплатната енергия)
И на клип съм го гледал.
Дали ще ти го покаже, това си е негово право..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия