Начало > Новини от света на технологиите

Шели

<< < (4/6) > >>

Радико:

--- Цитат на: dmitarp в Май 06, 2020, 08:29:14 pm ---и какво по-точно да управлявам, бойлера е постоянно включен, климатика също, миялната машина винаги я включвам след като я заредя, пералнята също, това едва ли ще ми помогне да ги заредя или изпразня

--- Край на цитат ---
Ами точно там е проблема, всичко работи перфектно демек "бистра вода"  а риба се лови в мътното. Разбирай "кинти"

xakep:
Относно сонофф , облака им не става за нищо, наложи се да попроменя кода и да направя локален сървър с разбери-пи. Представете си колко са умни, в стаята сте, цъкате лампата и всичко минава през облака, при по бавен интернет се цъка след 5, 10 секунди. Хардуера що годе бива ама софта задължително се сменя...

Altium:

--- Цитат на: juliang в Май 06, 2020, 02:06:48 pm ---Hristo, явно не разбра въпроса ми.
В 90% от инсталациите до ключа за осветлението не ходи нула. Няма кабел за нулата в кутията. Как ще си захраниш кутийката като няма нула?

--- Край на цитат ---

Явно индивидът hristo е поредното технически неграмотно лице, което се е заело да рекламира най-обикновени изделия от типа умен дом, каквито аз проектирах например преди 6 години.
hristo, би ли отговорил на колегата Juliang в крайна сметка - как ще се захрани ако няма отделна нула (тоест трети кабел)? :)

xakep:
С приблизително 10% от изходното напрежение ,  но контрола да е със симистор вместо реле..  ;D

filchef:

--- Цитат на: Altium в Май 07, 2020, 12:24:43 am ---hristo, би ли отговорил на колегата Juliang в крайна сметка - как ще се захрани ако няма отделна нула (тоест трети кабел)? :)

--- Край на цитат ---
След моя пост https://mazeto.net/index.php/topic,11239.msg113105.html#msg113105 мислех че тоя въпрос е приключил - явно си го пропуснал.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия