Форум > Филми, видео лекции

"Творенията" на Илон Мъск

<< < (151/196) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Април 26, 2023, 03:31:16 pm ---... Под прага на бедност в НРБ да са живели 1%. И то по здравословни причини основно.

--- Край на цитат ---
Когато прага е 25 лева на месец, е много ясно че под 1% ще са тези под него. И ако трябва да сме честни, такова понятие като "праг на бедност" не съществуваше по онова време. Беше забранено да се говори за бедни.

--- Цитат на: EDM electronics в Април 26, 2023, 04:10:44 pm ---Ти на това тук долу ли му викаш американски демократически разкош?
Вярно е, че има бедни руснаци, които живеят мизерно, но поне имат покрив над главата си, а знаеш ли какво е само един Господ да е над главата ти и за да не полудееш от "щастие" всеки ден вливаш във вените си хероин? Представяш ли си колко щастливи хора има в САЩ?

--- Край на цитат ---
Тези които вливат във вените си хероин е очевадно че не са бедни. Имат за хероин.
А това че са нещастни... си е техен проблем. Държавата не е длъжна да осигурява щастие.
Преди 60 години имаше едни хипита в САЩ, дет пушеха незаконни субстанции, и си бяха много щастливи. Не бяха и бедни, поне огромна част от тях.
А в Московия понеже ако си надрусан без никакви пазарлъци те вкарват за лечение, населението просто се напива до смърт. Масово, в плашещи размери. Не че и наркомани липсват...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Април 26, 2023, 08:16:39 pm ---...населението просто се напива до смърт. Масово, в плашещи размери. .
--- Край на цитат ---
Кехая лъжлива,

Статистика официална: от 17 литра твърд алкохол на година в Русия, консумацията е паднала на 11 !!
Ако искаш смъртно напиващи се, виж например финландските туристи в Санкт Петербург...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Април 26, 2023, 08:31:04 pm ---Кехая лъжлива,

Статистика официална: от 17 литра твърд алкохол на година в Русия, консумацията е паднала на 11 !!
Ако искаш смъртно напиващи се, виж например финландските туристи в Санкт Петербург...

--- Край на цитат ---
Имам достатъчно наблюдение от руските туристи по нашето черноморие.
И се сещам за "особености на руския..." там, всичките серии... :) Филма е руски, не е либерастка пропаганда...

VITAN:
Както казахме, за ибрикчията всички са ибрикчии,
за пияницата - всички пияници...

Който те разкара от тук, ще направи услуга на Вселенската справедливост.
Форума ще кротне откъм ***, ******* и @a$%.F!&c0k+

P.s. Уменията ти за водене на спор/аргументация са замръзнали на ниво Детска градина.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Април 26, 2023, 08:16:39 pm ---
А в Московия понеже ако си надрусан без никакви пазарлъци те вкарват за лечение, населението просто се напива до смърт. Масово, в плашещи размери. Не че и наркомани липсват...

--- Край на цитат ---
"Присмял се хърбел на щърбел"
Ти ли се хвалеше, че пиеш всяка вечер и пушиш?  :D
На теб ли докторът ти беше казал, че си алкохолик, но ти не му вярваше и се допитваше до ехото?  :)
Аз ли бях оня, който потвърди диагнозата на твоя доктор?  ;D

Що за наглост е това да наричаш другите мъртво пияни, а ти самия да си зависим от пиенето, като наркоман от хероин?

Аз ли бях оня, който призоваваше за здравословно хранене и спорт, за трениране всеки ден?
Аз ли бях обявил, че да си алкохолик и да пушиш не е добре?

Аз ли бях оня, който призоваваше, че педерастията е нещо много лошо и пропагандаторите, като тебе и защитниците на педерастията, са още по-лошо?

Ти ли беше оня, който се правеше на Джон Траволта и Джеки Чан едновременно, като ни разправяше за някакъв градски начин на живот, все едно си на върха на гойното и за някакви пошли списания Плейбой с курви и педерази, дето било изкуство, а всъщност си родом от село и те избиват произходни комплекси?  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия