Форум > Филми, видео лекции

"Творенията" на Илон Мъск

<< < (152/196) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Април 26, 2023, 08:59:21 pm ---"Присмял се хърбел на щърбел"
Ти ли се хвалеше, че пиеш всяка вечер и пушиш?  :D
На теб ли докторът ти беше казал, че си алкохолик, но ти не му вярваше и се допитваше до ехото?  :)
Аз ли бях оня, който потвърди диагнозата на твоя доктор?  ;D

Що за наглост е това да наричаш другите мъртво пияни, а ти самия да си зависим от пиенето, като наркоман от хероин?

--- Край на цитат ---

Начи съм поне малко русофил :)

И да се върнем на темата в темата. Бай ви Илон Мъсковски му се въртят някакви идеи, с които да закърпи обещанията за полет поне до Луната, докато Старшип-а набере достатъчно зрялост за да е готов за пълноценно използване:

Който се интересува от творенията на Илон Мъск, ще разбере. Ако пък е достатъчно проницателен, ще забележи че има място за още 2 бустера в конструкцията...
Проблема е че няма да е толкова евтино, колкото би могло да бъде със Старшип-а. Но пък всичко е изпитано вече много години, няма да има никакви изненади.

EDM electronics:
За цялата тая идея на Мъски и не само е добре да се вслушаш в това, което казва колегата
epwpixieq-1 по този въпрос, първо защото е живял в САЩ и има преки впечатления и второ, защото е изключително обективен и не се влияе от никакви политики. Аз на него му имам изцяло доверие, защото всичко, което е казал за САЩ е вярно.

А неговото мнение съвпада с това на руснаците.
Накрая тоя Мъск ще изсере едно голямо лайно - ей това ще стане.  :)
Ако не могат в Холивуд да направят кацането на Марс, ще помолят руснаците да го изиграят в Балшой театър.  :D

Характерни черти на едните и другите:
Руснаците викат: наше без аналог в мире - тяхното най-доброто, а американците правят нещата да изглеждат, като във фантастичен филм, да кажеш - УаУ, но за никакъф чеп не стават реално, като совалките.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Април 26, 2023, 09:18:34 pm ---Характерни черти на едните и другите:
Руснаците викат: наше без аналог в мире - тяхното най-доброто, а американците правят нещата да изглеждат, като във фантастичен филм, да кажеш - УаУ, но за никакъф чеп не стават реално, като совалките.

--- Край на цитат ---
Чакам сателитния интернет маде ин руссиа... щот капиталистическия мога да го получа за 100 лева на месец веднага.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Април 26, 2023, 09:07:03 pm ---Начи съм поне малко русофил :)
--- Край на цитат ---

--- Цитат на: juliang в Април 26, 2023, 09:07:03 pm ---Бай ви Илон Мъсковски му се въртят някакви идеи...
--- Край на цитат ---
Пак лъжеш.
Иска да копира Корольов, но калпаво.
Кога докара пламъка като Сармата, тогава да си врътка идеите и каквото там..

Неправилното горене не прощава никому!
Докарва вибрации, от които дори двигателите, "закарали" янките на Луната не преглъщат.

EDM electronics:
Явно не четеш достатъчно новини.
Руснаците ще правят като Мъск, вероятно са откраднали идеята му, китайците също, ще пускат хиляди малки сателити с интернет и т.н. Е, няма да е утре. Все пак възможностите им са по-ограничени, 130 мил. са, не са 350 мил. и нямат колонии и световна валута да грабят света. Както имат Гланос, така и ще се появят сателитите тип Мъск.

Не ги мисли за лапнишарани, първо са световна сила, второ помисли кои държави лидират в космическите технологии. Не бъди толкова елементарен, нали уж си столичанин, трябва да показваш класа.  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия