Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Март 03, 2025, 07:15:54 pm ---... това че некви орки населяват същата територия в момента нищо не значи, и с тия орки не ме свързва нищо. Още по-малко пък да съм им благодарен за нещо...
--- Край на цитат ---
Гледам 3-ти Март мина, но ибрикчиите още не мирясват със злобната си пропаганда.
Та да си довърша мисълта по тоя повод:
Този, народ, който ония руснаци освобождаваха, вече го няма.
На негово място има друг, с много неблагодарници, обърнали вувузелите си на Запад.
Не, че си взеха поука още навремето, докарвайки двуфазният пеераст Кобург-Кохари, упс, Фердинанд Кобурготски, що трябваше Запад, Запад...
Плодовете на Първата национална катастрофа още ги берем,
че почнахме да берем и на Последната национална усърдно.
П.п. Тръмп спира парите на Усрайна. От днес.
50-тина държави не можаха да победят Русия.
Дедо Дони не иска да е лузър. Това му е основният мотив, наред това, че трябва да спасява САЩ от фалит.
Фалит ли казах?
Не щете да вярвате?
Само попитайте.
Ако не фалит, столетия трябва да работят да си плащат лихвите на Федералният резерв, без да успеят дори да "надраскат" главницата.
Роднините на Кобург-Кохари си изплетоха перфектно кошницата.
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: juliang в Февруари 25, 2025, 08:36:00 pm --- Като голям историк си превърти в главата какво се е случило между 22 юни 1941 година и 22 юни 1944 година - пак три години - и го сравни с тая жалка картинка която всички наблюдаваме :)
--- Край на цитат ---
Как бе? Напредваме по 100 метра на седмица!
EDM electronics:
Мавзолей,
как няма да не напредваме с такива като тебе и Нещастина със скоростта на охлюв?
Като ти знам акъла за твоите години - искаше да публикуваш снимки на внуците си, повлиян от софийския циганин, който апелираше, да си показвате личния живот, самият той се цъка постоянно, сина си и себе си особено в пияно спаружено състояние :), ръцете му киртясали, като на варан ;D. Вместо да ми благодариш, че те спрях и вразумих, че не е хубаво да излагаш публично на показ лични факти, още повече на малки деца, вместо да се замислиш, вместо макар и на твоите дърти години да си дадеш сметка, че е вече време, да ти дойде акъла - защото при теб има големи липси, ти продължаваш своята солидарност с лошотията, лъжата и простотията.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Март 04, 2025, 07:40:13 am ---Този, народ, който ония руснаци освобождаваха, вече го няма.
На негово място има друг, с много неблагодарници, обърнали вувузелите си на Запад.
--- Край на цитат ---
Да, Витко, и този народ дето викаше "КПСС - БКП" и който носеше съвеЦкото знаме наравно с неговото си собствено на националните си празници вече го няма. Да, все още се намират индивидууми де размахват един чужд парцал до знамето на родината си по време на националния си празник, но те намаляват с всеки изминат ден. А някои са направо комични:
VITAN:
Крадецът мисли, че всички около него са крадци. Измамника мисли, че всички са измамници.
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Март 08, 2025, 09:21:12 am ---Те не се крият, с надеждата ставайки руски мекерета, да заемат ръководни длъжности когато вземат властта!
--- Край на цитат ---
Интригантските душици мислят, че всички около тях са интриганти.
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Март 08, 2025, 09:21:12 am ---Те не се крият, с надеждата ставайки руски мекерета, да заемат ръководни длъжности когато вземат властта!
--- Край на цитат ---
Ай разберете се с аверите: ще гризвате ли хурката, като ивъл рашънс ви бият господарите или Микрон + Ингилизите ще озаптят руската мечка.
Че това изказване не ми се връзва - шизофренично ми идва...
Последно, ще ядете ли бой или няма?
Иначе как "ще вземем властта"?
Бонусче: https://rutube.ru/video/fa63382b72786b32af96b7e074bbed89/
«До конца марта». Тревожный прогноз Путина начал сбываться как по нотам
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия