Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Всичката пара в свирката ходела!

<< < (11/86) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Март 03, 2025, 06:54:57 pm ---Не бях се сетил. Това най му приличаше...

--- Край на цитат ---
Защото не први разлика между двата субекта. Няма да спра да го повтарям - тия де ни освободиха тогава бяха изклани от тия, де ни "освободиха" втория път. Няма ги вече, затриха ги... това че некви орки населяват същата територия в момента нищо не значи, и с тия орки не ме свързва нищо. Още по-малко пък да съм им благодарен за нещо...
И като казах "благодарност" се сетих за Търмп... нищо ли не ти напомня тоя цирк?

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Март 03, 2025, 07:15:54 pm ---...това че некви орки населяват същата територия в момента нищо не значи, и с тия орки не ме свързва нищо. Още по-малко пък да съм им благодарен за нещо...
--- Край на цитат ---
Все едно аз да направя пряка връзка между теб и мъглижките цигани
(малии, к'ва маала имат!, чак масивна ограда трябваше да им направят).
Нали имаше рода от Мъглиж - така помня бе писал някъде.

Послепис:
Един ден Поликарпов решава, че трябва да се срещне със Сталин и да му докладва за състоянието на ССП, да охарактеризира политическите физиономии на различните писатели. Сталин го приема в кабинета си, Поликарпов вади списъка на писателите и започва да му докладва:
"Този е бивш меншевик... У този тъщата е есерка... Този е бил хвален от Бухарин... Онзи е безроден космополит..."
Вождът слушал, слушал, разхождал се покрай дългата маса и изведнъж ударил с всичка сила по масата с лулата си.
"Другарю Поликарпов, - казал той, като наблягал на всяка отделна дума. - Други писатели, специално за вас, аз нямам."

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Март 03, 2025, 07:33:30 pm ---Все едно аз да направя пряка връзка между теб и мъглижките цигани
(малии, к'ва маала имат!, чак масивна ограда трябваше да им направят).
Нали имаше рода от Мъглиж - така помня бе писал някъде.

--- Край на цитат ---
Горе-долу колкото ЕДМ-чо и квартал "Надежда" в Сливен :)
Та... не разбрах... що не сложи червения байрак със сърпа и чука? То нали е едно и също?

VITAN:
Ми щом те сърби за сърп и чук - да те почеша:

Младият JD Vance

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Март 03, 2025, 07:53:27 pm ---Младият JD Vance

--- Край на цитат ---
Комунягите по целия свят не са кой-знае колко различни. Тоя го показва по доста красноречив начин.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия