Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Всичката пара в свирката ходела!
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Март 25, 2025, 01:58:37 pm ---
Руската армия ни е освободила точно колкото Сорос ни е освободил от червения ботуш... не знам що едното освобождение те кефи, а другото - не :)
--- Край на цитат ---
Къде го усещаш тоя руски червен ботуш, където на Киро Брейка банана ли? :)
Аз не знам тук да има руски ботуш, то ако беше така нямаше да има американски бази, които не ние ще изгоним, те сами ще си тръгнат след капитулацията на Европа.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 25, 2025, 02:26:45 pm ---Аз не знам тук да има руски ботуш, то ако беше така нямаше да има американски бази, които не ние ще изгоним, те сами ще си тръгнат след капитулацията на Европа.
--- Край на цитат ---
Не знаеш точно колкото аз не зная че е имало турско робство. Или па те е кефело да си роб, знам ли...
А за базите не се кахъри - оранжевия както е тръгнало само ще си ги прибере. Верно, там едни твои съграждани ще останат малко без препитание, и "девойките" с които излизат вече няма да могат да заработват, ма това е дребен кахър...
И ми е интересно кои са това "ние" дет ще гоните базите? :) Не дойде едно яйце да метнеш по сградата на ЕС...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Март 25, 2025, 02:34:11 pm ---Не дойде едно яйце да метнеш по сградата на ЕС...
--- Край на цитат ---
Няма да си хабя яйцата за тия евроглупендари.
За тях мога да дойда в София с лопата и кофа, с едни други неща да ги замерям. :)
Ако си гледал протеста на фермерите в Париж - нещо подобно.... :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 25, 2025, 02:41:51 pm ---Няма да си хабя яйцата за тия евроглупендари.
За тях мога да дойда в София с лопата и кофа, с едни други неща да ги замерям. :)
Ако си гледал протеста на фермерите в Париж - нещо подобно.... :D
--- Край на цитат ---
Ами заповядай... или чакаш някой друг да я свърши тая работа, а ти само да си бъркаш по телесните отверстия? :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Март 25, 2025, 02:34:11 pm ---Не знаеш точно колкото аз не зная че е имало турско робство. Или па те е кефело да си роб, знам ли...
--- Край на цитат ---
Като чета това, се сетих за едни "нероби". Окраинци им викали навремето, що живеели в покрайнините на необятна империя.
Нооо, общо взето стана така:
https://www.facebook.com/reel/631614373051786
:D 8) :P :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия