Автор Тема: Анти корона вирус  (Прочетена 40047 пъти)

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 267
Re: Анти корона вирус
« Отговор #705 -: Юли 07, 2020, 12:02:16 am »
Тез партенки с алкохола и цигарите, дето убивали вируса, са измислени от домашни алкаши и пушачи, да си намират оправдание на пороците и им е много приятно да се самозаблуждават.

Как не са се сетили досега да убиват вирусите с алкохол, ами ваксини ще ми правят?

Нещото, което убива вируса е имунитета, а с алкохола и цигарите се потиска и то много.
Няма лесни решения за сложни проблеми, това е закономерно. Начинът да се предпази човек е да повишава имунната си система, а то не е еднократен акт, като акъла и лозето е, цял живот иска мотика.

Неактивен mito_kupona

 • Сериозен Експериментатор
 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 650
Re: Анти корона вирус
« Отговор #706 -: Юли 07, 2020, 01:23:34 am »
Бях писал по-нагоре в темата, как аз и жена ми се излекувахме в къщи от корона вируса. За себе си съм сигурен, че го ликвидирах още , когато беше в носоглътката ми, чрез инхалациите, които си правех по 3 пъти на ден с отвара от смрадлика и лайка с много гореща вода първите 4-5 дена. Не мисля, че билките, са го ликвидирали, а високата температура на парата, която дишах, беше болезнено, страшна кашлица имах, но не се отказах. При температура 95 градуса, при толкова завира водата в Мадрид, че сме високо на 650 метра над морското равнище, свалях тенджерата от котлона, чаках минута две и започвах.

 Още януари месец ми попадна една руска статия и там беше обяснено, че вируса е изкуствен, което няма никакво съмнение, че може да се ликвидира със спирт, но поне 70 градуса, че умира при температура 55 градуса, че е създаден от два вируса, на змия и прилеп и съдържа 4 белтъка „подложки“ на СПИН. После попаднах на друга статия от индииски учени, чиито изследвания бяха почти идентични с руските.

Понеже не съм първа младост, а съм и чужденец и ми беше ясно, че трябва да се спасяваме сами с жена ми. Поне две седмици преди да се разболея всяка вечер, когато се прибирах от работа се гаргарех с домашна ракия по една глътка профилактично и пак се разболях. Така, че ракията не помага, трябва да е много силна, скоросмъртница, поне 70 градуса.

 Сега тук в Испания отчитат, като грешка интубирането и обдишването с кислород. След много аутопсии на починали хора лекарите стигнали до извода, че кръвта в капилярите зад менбраната на алвеолите в белия дроб, се съсирва и се прекъсва пътя на кислорода до органите на тялото, което обезсмисля обдишването с кислород. Затова измряха хиляди хора, особено в Италия и Испания от началото на епидемията. Друго важно нещо което се коментира тук, е че вируса съществува в Испания от април миналата година. Още тогава е имало смъртни случай от „скоротечна пневмония“.


За бързите тестове, каквито правят и в България и отчитат по 150 болни на ден се оказа, че дават грешни резултати и реагират на антителата, ако си преболедувал. От първа ръка, жена ми беше болна 3- и 4- та седмица на март и миналата седмица и направиха бърз тест и се оказа положителен. Веднага след това и направиха PCR тест и той показа, че не е болна. Обаче сега ние ще си направим и двамата кръвен тест за антитела в частна клиника, което е по 100 евро на човек, за да имаме някакъв документ, че не можем да се заразим и да заразим някой друг. Така, че тези мошенници от ЩАБА  яко ви хвърлят на черешата с тези цифри, които вадят за заболелите в България. Така ще бъде, докато Бойко си изкара мандата, а докога ще го търпите, вие си знаете. Вирус, че има, има, но той не е толкова страшен, колкото ви го описват и ви психират, за да ви мачкат, както си искат. При правилното лечение преминава, като малко по-тежък грип, даже при някой индивиди преминава и без симптоми. Зависи от човека, от организма, от кръвната група и от други фактори.

 В нашия блок на втория етаж имаше една възрастна двойка, които починаха и двамата, лека им пръст, но чак сега разбрахме. Оказа се, че сме били болни по едно и също време. Те бяха на 90 бабата и 93 гоини дядото, но много жизнени по цял ден щъкаха нагоре, надолу. Усъмнихме се, когато видяхме, че цветята на терасата им, са изсъхнали, после разбрахме.
 Все пак пазете се доколкото можете и не се психираите. Каквото е писано, това е.....

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 2 961
Re: Анти корона вирус
« Отговор #707 -: Юли 07, 2020, 01:24:01 am »
Защо реши че алкохола и цигарите подтискат имунитета? Щото имаш опит от предишния живот ли?
Помисли реално - къде е по-благоприятна среда за разможаване на един вирус? В пряк контакт с чиста нежна стерилна плът или в омацан с катран дроб?
Алкохола - какво общо има той с белия дроб и неговата резистентност към вирусите? Аз да не дишам бирата? Алкохола ми е в кръвта, не в дробовете.

Ама не - трябва да се цитира Вехтия завет... щото преди години някой казал нещо си, и сега ще го интерполираме върху вирус, за който преди 6 месеца дори не знаехме че съществува...

Има факти (бройки заразени), които показват че тия дет пушат процентно се заразяват по-малко от тия дет не пушат. Защо - никой не знае, точно както не знае как да се предпазим от вируса.
Сега има друга теория - хора с определена кръвна група са по-малък процент заразени. Защо - пак никой не знае. ТТочно както никой не знае защо скоростта на светлината е толкова. Заега не знаем, вероятно някога ще разберем - и за светлината и за вируса. Но засега само регистрираме цифри.

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 2 961
Re: Анти корона вирус
« Отговор #708 -: Юли 07, 2020, 01:29:58 am »
Мито Купона, интубирането се прави като последна стъпка, то не е лечение. В някой стадии от болестта човек просто не може да диша самостоятелно. Ако не се интубира, то йе умре със 100% сигурност - той просто вече не диша. Да, само 20% от интубираните оживяват. Но 20% е по-добре от 0, нали? Или мислиш че човек който е спрял да диша има някакъв шанс да оживее?

Неактивен sbk1

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 185
  • sgcar.hit.bg
Re: Анти корона вирус
« Отговор #709 -: Юли 07, 2020, 04:57:19 pm »
5000 пчелари в Ухан не са хванали COVID-19, според китайско изследване от февруари

https://news.bg/health/5000-pchelari-v-uhan-ne-sa-hvanali-covid-19-spored-kitaysko-izsledvane-ot-fevruari.html

Нито един от близо 5000 пчелари в епицентъра на заразата от COVID-19 в Ухан не се е разболял, нито е развил симптоми на заразата. Това показва Китайско изследване.

Според апитерапевта и специалист по вътрешни болести д-р Пламен Енчев апитерапията с всички пчелни продукти, в частност лечението с пчелна отрова, подобрява имунитета. Всички пчелни продукти, най-вече прополисът, блокират така наречените ACE 2 рецептори, чрез които вирусът прониква в организма.
"Има такова проучване и може да му се доверим. То е проведено в края на февруари, началото на март. Около 5115 пчелари в провинция Хубей, от тях 723 са в град Ухан. Най-същественото е, че никой от тези пчелари не е проявил никакви симптоми на заболяване", обясни д-р Енчев.

Според него апитерапевти, които са лекували пациенти, също не са проявили никакви симптоми на коронавируса. Относно начина на лечение чрез апитерапия, д-р Енчев обясни, че тя рядко се прилага самостоятелно.

"Апитерапията може да се използва и самостоятелно, но в по-големия процент от случаите се използва в общия план на лечението", каза той. Апитерапевтът, когато е лекар, използва всички методи за диагностика и едва тогава, когато нищо друго не може да помогне, прилага апитерапия", каза д-р Пламен Енчев. Той уточни, че в България всички апитераписти са лекари.

"На Запад под апитерапия разбират повече лечение с пчелна отрова, но истинското приложение и правилното определение на апитерапията е изкуството да прилагаме всички пчелни продукти", каза терапевтът.

Д-р Енчев изтъкна, че апитерапията намира приложение при лечението на ставно-дегенеративни заболявания.

Неактивен Toni

 • Неактивен
 • Публикации: 3
Re: Анти корона вирус
« Отговор #710 -: Юли 10, 2020, 09:22:20 am »
Биологично оръжие с 15мин. третиране загива, без никаква химия.

Неактивен x_name41

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 921
 • מוזיקה מאריכה את החיים
  • https://www.osram.bg/
Re: Анти корона вирус
« Отговор #711 -: Юли 11, 2020, 04:19:19 am »
<a href="https://www.youtube.com/v/4NuH60pVJL0" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/4NuH60pVJL0</a>

Неактивен VITAN

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 681
Re: Анти корона вирус
« Отговор #712 -: Юли 11, 2020, 11:34:52 am »
Друго си е Алекс Брежнев да ти обясни, какво е коронавирус  :D 8) :D
-
<a href="https://www.youtube.com/v/NE_5HihF7BE" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/NE_5HihF7BE</a>

Неактивен VITAN

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 681
Re: Анти корона вирус
« Отговор #713 -: Юли 12, 2020, 05:10:26 pm »
«Безопасност потвърдена»: в Русия завършиха изпитанията на първата в света ваксина срещу коронавирус

Специалисты российского МГМУ имени Сеченова сообщили об успешном завершении испытаний первой в мире вакцины от коронавируса SARS-CoV-2. В ближайшее время участвовавшие в эксперименте добровольцы вернутся к обычной жизни, их выписка назначена на 15 и 20 июля. За их здоровьем и состоянием иммунитета в дальнейшем будут следить медики. Учёные сообщали, что в составе вакцины нет коронавируса, речь идёт об искусственно созданном препарате.

https://russian.rt.com/russia/article/763625-koronavirus-vakcina-ispytaniya-rossiya

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 2 961
Re: Анти корона вирус
« Отговор #714 -: Юли 12, 2020, 10:21:17 pm »
Коронавируса има над 30 щама вече, така че не е ясно срещу кой щам точно работи тази ваксина.

Неактивен VITAN

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 681
Re: Анти корона вирус
« Отговор #715 -: Юли 12, 2020, 11:17:03 pm »
Има много видове Линукс-и, но като цяло винаги може да се познае този код що за OS е.
Предполагам и тук, взет е най-отличителният част "от кода".
Работи се и по друга руска ваксина.
Тази се чака официално да се "оформи" август или септември.
И ще са доброволни...

Над какво работят и "работят" другите - ще видим.

Неактивен tranteev

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 62
Re: Анти корона вирус
« Отговор #716 -: Юли 13, 2020, 12:10:03 am »
бе нещо не ми го побира главата,.. това форум за обмяна на опит и знания на тема свободна енергия ли е или отдушник на мнения след новините по телевизията?
докато мислите за вируси няма да откриете нов раздел във физиката!

Неактивен Ksurnev

 • Експериментатор
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 702
 • Пол: Мъж
 • Това, което БОГ не е дал на човека, никой не може.
 • Скайп: ksurnev
Re: Анти корона вирус
« Отговор #717 -: Юли 13, 2020, 01:49:09 pm »
tranteev
Във форума се случва това, коетое правил дявола като нямал работа...
(Таковал си е децата)

Неактивен mind

 • Активен
 • **
 • Публикации: 279
Re: Анти корона вирус
« Отговор #718 -: Юли 18, 2020, 05:03:58 pm »
Доктор Andrew Kaufman има сериозни подозрения, дали ковид 19 е вирус или екзозом.
https://medium.com/@jaspreetkaur_86935/is-covid19-a-virus-or-mere-an-exosome-da1624022860

Самоцитирам се от преди 3 месеца, понеже попаднах на този клип:

<a href="https://www.youtube.com/v/d-0DJrT3iRo&amp;feature=youtu.be" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/d-0DJrT3iRo&amp;feature=youtu.be</a>

Неактивен nasko

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 22
Re: Анти корона вирус
« Отговор #719 -: Юли 20, 2020, 12:01:40 am »
Жертви на корона вируса.
Вышел на улицу - смерть. В Колумбии начали убивать нарушителей карантина. Russian America TV
https://www.youtube.com/watch?v=CxOHKPLy8Lw