Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (562/721) > >>

VITAN:
Нямам досег с ваксини, но по пътя на логиката ще да е нещо нестандартно и високочестотно.
Колкото повече (миниатюрност), толкова повече (честота)...

GMG:
Тази тема е противопоказна, не знам valex защо се включваш в нея, при условие, че няма нищо общо с форума.

Ние загубихме практиката, загубихме есенцията, мириса на колофона!  ;)

А ти търсиш честоти, от кого ги търсиш само се запитай ...... колегата не може да ти отговори ..

Пожелавам успех все пак!

svetlio760:

--- Цитат на: valex в Декември 17, 2021, 07:11:05 pm ---По летишата доколкото имам информация ръчните уреди за детекция на ваксините детектват само на мястото на убождането, а детекторите тип рамки действат общо като металдетектори.
Някой има ли идея за принципа на засичане на ваксината?

--- Край на цитат ---
И аз чух. За мен обяснението е важно, за да знам дали тези детектори засичат самата течност с която ни евтаназират или я засичат само ако е в някакво съединение в организма ни? 

Ksurnev:
В по-предишен пост писах, че ваксинираните САЩ заобикалят рамките и не ги сканират.
Пачаму бе, джанъм?

svetlio760:
file:///C:/Users/REVIVE/Downloads/Telegram%20Desktop/viruses-13-02056-v2.pdf Ето тук едни съвсем открити и официални проучвания. Надолу е текст на човек, който разбира какво пише в линка и съвсем с право се паникьосва. Нечистата риторика на Юлиян ще се справи! ;D ;D ;D
Приятели, Моля Ви споделете на всички ВАКСИНИРАНИ!
НАУЧЕН УЖАС:
Шиповият протеин от ваксините навлиза в клетъчните ядра, потиска механизма за възстановяване на ДНК на човешкото тяло, отприщва експлозия от ракови клетки, предизвиква имунодефицит, автоимунни нарушения, миокардит и ускорено стареене.
Излагането на 5G, излагането на chemtrail, излагането на химикали в храните, мамографията и дори излагането на слънчева светлина ще предизвикат хаос в тези, които са си направили ваксини.
Това откритие може да бъде описано само като истински „научен ужас“ заради неговите последици. Ще обърне целия ваксинационен процес. Зашеметяващо ново изследване, публикувано в Vиruses, изданието S А RS-СoV-2 Host Cell Interactions на MDPI (потърсете източника в интернет, в открит достъп е) разкрива, че ваксинните шипове протеини навлизат в клетъчните ядра и причиняват хаос върху механизма за възстановяване на ДНК на клетките, потискайки възстановяването на ДНК. Ваксинираните индивиди повече НИКОГА (подчетравам никога) няма да има

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия