Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
--- Цитат на: svetlio760 в Декември 17, 2021, 09:31:23 am ---Мен ми е по- интересно как всички го търпят тука. Явно не дразни само мен...
--- Край на цитат ---
Виж сега, той просто е приел ролята на защитник на определена теза, независимо дали тази страна му харесва изцяло или не. Просто е приел да е в ролята на ответна страна. Подобна е моята роля на комуниста. :D Аз си харесвам ролята, литературния герой. :)
Не че магарешката същност не е вярна - то това е ясно. ;) На последната снимка магаренцето е особено симпатично. :D
Той бате Джул трябва да благодари на отбора на антиваксарите, щото точно те са тези, които го разколебават да не се ваксинира, иначе досега да си беше изпраскал не бустарна, а Highбустарна доза от ГМО-течността с графен, която ще му ошкури венитe.
svetlio760:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 17, 2021, 10:12:26 am ---Виж сега, той просто е приел ролята на защитник на определена теза, независимо дали тази страна му харесва изцяло или не. Просто е приел да е в ролята на ответна страна. Подобна е моята роля на комуниста. :D Аз си харесвам ролята, литературния герой. :)
Не че магарешката същност не е вярна - то това е ясно. ;) На последната снимка магаренцето е особено симпатично. :D
Той бате Джул трябва да благодари на отбора на антиваксарите, щото точно те са тези, които го разколебават да не се ваксинира, иначе досега да си беше изпраскал не бустарна, а Highбустарна доза от ГМО-течността с графен, която ще му ошкури венитe.
--- Край на цитат ---
Ееееййй благородни хорица сте вие, веееее! ;D ;D ;D
valex:
По летишата доколкото имам информация ръчните уреди за детекция на ваксините детектват само на мястото на убождането, а детекторите тип рамки действат общо като металдетектори.
Някой има ли идея за принципа на засичане на ваксината?
VITAN:
Watson, RFID... Защото супер-микро чипа, инжектиран в мускул, твърде няма къде да бяга.
valex:
Сега и ако ми кажеш и честотата на RFID ще съм ти много благодарен :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия