Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Кола на Вода

<< < (2/3) > >>

sorrry:
  Благодаря за предложението. Чел съм я. Също така съм срещал подобни на неговите разработки. Това е доста различно, и в същото време подобно. Става въпрос за плазмена високочестотна електролиза, създавана непосредствено преди или в горивната камера. разработките са от времето преди войните, а за да се добие представа, е нещо между рботата на Влади Димитров и Мишо Кузманов с клипчетата с плазмената електролиза. Точно VAN в темата за ефективността на водата е публикувал две научни статии по темата, които са от полза за експериментаторите.

ppipilica:
Колко хубаво е написано, че и клипчета хубави и почти истински. Някой смятал ли е колко въздух претака един обикновен мотор 1.5 литра при 1000 оборота на пазен ход за една минута, е кой електролизер може да произведе тоя обем. Да като добавка към бензин или нафта може и да има подобрение в горенето и разхода, но само на електролизен газ силно ме съмнява тия буркани да произвеждат толкова много газ.

PyroVeso:
Еми така е, van, тъпи сме! Ама поне сме го докарали до работещи модели, които сме ги изследвали дали стават или не, и като сме видели, че не стават, сме се върнали с наведени глави да си прочетем книгите, които сме пропуснали от самонадеяност... И тогава с ужас сме установили, че хората са го знаели това и са го написали още преди 100 години...

Пък вие, умните, като гелдам сте още на ниво копиране на чужди картинки в нета и разтягане локуми по форумите.
Хубаво е човек да вярва в дедо Коледа, но малцина се осмеляват да му устроят капан и да се опитат да го хванат в него... Какво "хващат" и как се чувстват след това - нека всеки сам да си представи... аз по този начин на една Нова година залових съседа от 3-тия етаж.. след което от мъка се прогърмях (пироманиясах)...

Михаил Кузмов:
van чо аз летя, махайки с ръце!! Обличам се добре, с каска и очила, и нямам нужда от кола. Вервай ми!
Не се съмнявай!

sorrry:
 VAN, имаш ли идея да правиш нещо с тази информация, или само я предоставяш за обсъждане. Питам защото някои от членовете на форума вече са пробвали и разработвали двигатели с добавка на ННО и могат да те уверят, че само на този газ няма как да работи двигател конструиран за гориво с други свойства.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия