Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни

Резонансен Капанадзе Генератор - РКГ

<< < (4/18) > >>

montanar:
С малката разлика че едните интерпретации работят и позволяват получаване на верни резултати а другияте са пълна фингня от която ползата е никъква  освен гладене на егото на комплексирани люде .... :)
Аз поне това наблюдавам последно време и тенденциозно нещата стават по-зле.
На чело с господин Радико .... отявленият шаман - сигурно пера вече му ничат от зор да оргиналничи с тъпизмите си.

Bat_Vanko:
По времето на Жул Верн електрическите подводници и кацането на луната са били невероятна фантастика. Трябва ли да обяснявам че днес те са част от живота.
Драги ми Мунчо, това че нещо не е направено ДНЕС не означава че няма да бъде направено УТРЕ. Ако твърдиш обратното то трябва да докажеш причината за тази НЕВЪЗМОЖНОСТ. В противен случай си просто един сляпо вярващ празнодумец.

montanar:
Bat_Vanko с щастие бих привествал ефирната оргонната или каквато там ви хрумне енергия.

krasias:

--- Цитат на: montanar в Февруари 09, 2020, 07:48:59 pm ---Bat_Vanko с щастие бих привествал ефирната оргонната или каквато там ви хрумне енергия.

--- Край на цитат ---
Ооо Монти, ма изобщо не се съмнявам че ще си много ама много щастлив да гепиш нещо ей така без никакъв труд, то ти нали и затова си тука.

montanar:
krasias никога не съм претендирал за някаква гениалност - но това което съм съм и е истинско - смятам че има разлика спрямо шаманиченето каквото се шири тука ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия