Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Ефир, Вакуум, Пространство
montanar:
Ха Ха Ха .....
Ако мислиш че не мога да дам достатъчно логично и смислено обяснение за магнитно поле се лъжеш ...
А ако ш се си играем на алабалистика и тук си зле - щото ако трябва да сме точни името и идеята на темата е не да разискваме полета фотоини и прочее неща а идеята за пространството или ефира ...... както не веднъж повтарях.
Така че въпреки че не съм длъжен да давам определение за поле или за фотон каквито вече съм правил много пъти ш се повторя но след като чуя оправдана дефиниция за ефир.
montanar:
Bat_Vanko седи чети малко повече - не си толко голям фен на четенето колкото се изкарваш :)
Разбери какво представлява енергията на еденичния фотон като за начало .....
Непълноста на знанията пражда тия глупави въпроси каквито пускате тук ....
Относно неутриното .... не смея да твърдя с сигурност защото не съм чел достатъчно по въпроса но доколкото знам то е липтон почти като фотона но с някаква маса ...... по закон не би трябвало скоростта да му е еднаква на тази на фотона - може да е близка до неговата но не и еднаква.
montanar:
И друго последно за днес .....
Опитвате се да задавате въпроси които си мислите че са неудобни но на единствения мой никои не ебава да отговори - това говори само едно .......
Радико:
--- Цитат на: montanar в Януари 27, 2020, 09:33:35 pm ---Ха Ха Ха .....
Ако мислиш че не мога да дам достатъчно логично и смислено обяснение за магнитно поле се лъжеш ...
А ако ш се си играем на алабалистика и тук си зле - щото ако трябва да сме точни името и идеята на темата е не да разискваме полета фотоини и прочее неща а идеята за пространството или ефира ...... както не веднъж повтарях.
Така че въпреки че не съм длъжен да давам определение за поле или за фотон каквито вече съм правил много пъти ш се повторя но след като чуя оправдана дефиниция за ефир.
--- Край на цитат ---
Явно си я пропуснал дефиницията. Дал съм я няколко поста по нагоре. А си я пропуснал защото високомерно смяташ, че си единствения прав и знаещ в този форум. И не искаш дискусия ами искаш да поучаваш другите. Прочети внимателно всичките ми публикации в тази тема " не са много" и ще я намериш. Няма да ти я повторя намери си я сам за да я схванеш за да не отговаряш на твоите интерпретации на думите ми а на самите ми думи.
П. П. Дефиницията е гениална и за това изглежда малко простовата, но всичко гениално е просто. Аре стигат ти жокерите.
montanar:
Повтори го - мен доста често ми се налага :)
Или не е било никакво определение ......
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия